Američka ambasadorka dočekana turskim zastavama u Sandžaku

.-.. .--- ..- -... ---

Elita
Banovan
Poruka
22.671
Gledao sam maloprije Dnevnik na RTS SAT i bila vijest da je američka ambasadorka otvorila neke pogone u Sandžaku.

Sve bilo fino i svečano, ali djeca koju su okupili imali su u rukama TURSKE zastave! :eek:

One crvene sa mjesecom i zvijezdom.

Nigdje nisam vidio srpsku zastavu!

Pa me zanima jel to tamo stvarno već tako daleko otišlo?

Vjerojatno su bile neke snage reda koje su pratile taj događaj i vidjele klince sa tuđim zastavama.

Zašto to nije spriječeno??

Ne vjerujem da su djeca vadila zastave iz nogavica tek kad je ambasadorka došla tamo.

Ne znam jel neko gledao Dnevnik i vidio to da potvrdi jer mi se ne da tražiti video sad.

Пази вест - АМЕРИЧКА АМБАСАДОРКА ОТВАРА НЕКЕ ПОГОНЕ ????

:dontunderstand: . :dontunderstand: . :dontunderstand:

Да је отворила Институција, или Млађа ...

Па ајде нека и Суља или Расим ....

Али америчка амбасадорка ???

А па не може БОТА да отвара погоне у Рашкој,....................ОН ЈЕ ПРСОРПСКИ ПРЕШЈЕДНИК!

Gledao sam maloprije Dnevnik na RTS SAT i bila vijest da je američka ambasadorka otvorila neke pogone u Sandžaku.

Sve bilo fino i svečano, ali djeca koju su okupili imali su u rukama TURSKE zastave! :eek:

One crvene sa mjesecom i zvijezdom.

Nigdje nisam vidio srpsku zastavu!

Pa me zanima jel to tamo stvarno već tako daleko otišlo?

Vjerojatno su bile neke snage reda koje su pratile taj događaj i vidjele klince sa tuđim zastavama.

Zašto to nije spriječeno??

Ne vjerujem da su djeca vadila zastave iz nogavica tek kad je ambasadorka došla tamo.

Ne znam jel neko gledao Dnevnik i vidio to da potvrdi jer mi se ne da tražiti video sad.

Ne znam dal si se zahebo s ovom temom?

Ne veruem? Ali izgleda kao da nisi dvaput merio?

Čemu nas uči ovaj primer?

Da je Srbija sloboda država u kojoj svako na svakom mestu i u svakoj prilici može da izrazi svoja nacionalna, verska i druga osećanja.

Ne kao u predvorju EU gde bi se na samu insinuaciju prizora dečice sa, ajd, na primer srpskim zastavama u ručicama neki brantelj opasan eksplozivom bacio u skup i detonirao čitavo to neprimereno nipodaštavanje žrtava domovinskog rata i razmetanje nepoželjnih te odurnih manjina.

Пази вест - АМЕРИЧКА АМБАСАДОРКА ОТВАРА НЕКЕ ПОГОНЕ ????

:dontunderstand: . :dontunderstand: . :dontunderstand:

Да је отворила Институција, или Млађа ...

Па ајде нека и Суља или Расим ....

Али америчка амбасадорка ???

U Novom Pazaru i Sjenici danas i sutra borave šef Misije OEBS-a u Srbiji Dimitrios Kipreos i ambasadori devet zemalja. Osim Kipreosa, u tom regionu biće i ambasadori Austrije, Češke, Danske, Nemačke, Japana, Norveške, Švedske, Turske i Sjedinjenih Država.

Bio i Dinkić,ali koliko sam ja vidio, Vorlikova je imala glavnu riječ. :)

Ne znam dal si se zahebo s ovom temom?

Ne veruem? Ali izgleda kao da nisi dvaput merio?

Čemu nas uči ovaj primer?

Da je Srbija sloboda država u kojoj svako na svakom mestu i u svakoj prilici može da izrazi svoja nacionalna, verska i druga osećanja.

Ne kao u predvorju EU gde bi se na samu insinuaciju prizora dečice sa, ajd, na primer srpskim zastavama u ručicama neki brantelj opasan eksplozivom bacio u skup i detonirao čitavo to neprimereno nipodaštavanje žrtava domovinskog rata i razmetanje nepoželjnih te odurnih manjina.

Odlično.

Dakle, svako može isticati svoju zastavu bez srpske, jel tako?

Odlično.

Dakle, svako može isticati svoju zastavu bez srpske, jel tako?

Истицање застава и других државнис симбола је уређено Законом - то што се не поштује је проблем Власти ...

Рецимо, ја се баш чудим како то да није Пачић похапсио ту децу ..
Мис'им увежбао је он своје керове за време протеста против ГЕЈ параде ???

Moze se mahati Turskim zastavama jer to je pravo jedne nacionalne manjine da mase bilo kojom zastavom koju ona to zeli.na primjer Albanci sa Kosova su mahali Americkom zastavom dok su Sandzaklije izrazile saveznistvo sa amerikom time sto su istakli zastavu jednog od Americkih saveznika a to je Turske.Mislim da je dobra ascojiacija i moze se shvatiti kao da su ta djkeca iz Sandzaka mahala Americkom zastavom.Samo me cudi zasto jos niko ne mase ovom zastavom koju imam na avataru?

Moze se mahati Turskim zastavama jer to je pravo jedne nacionalne manjine da mase bilo kojom zastavom koju ona to zeli.na primjer Albanci sa Kosova su mahali Americkom zastavom dok su Sandzaklije izrazile saveznistvo sa amerikom time sto su istakli zastavu jednog od Americkih saveznika a to je Turske.Mislim da je dobra ascojiacija i moze se shvatiti kao da su ta djkeca iz Sandzaka mahala Americkom zastavom.Samo me cudi zasto jos niko ne mase ovom zastavom koju imam na avataru?

Mahaće, ne sekiraj se...samo dok se zagowna, pa dok dođu mudžahedini. Sve će to vama Boris Tadić da obezbedi.

Е сада мене интересеује ЗАШТО ЂУБРЕТА НА ВЛАСТИ ЋУТЕ, ЗАШТО ЂУБРЕТА У МЕДИЈИМА ЋУТЕ, ЗАШТО ЂУБРЕТА У ПАРЛАМЕНТУ ЋУТЕ... како смо ниско пали, то није нормално... значи опет неки дил, опет неки тајни договор О ДАЉЕМ РАСТАКАЊУ СРБИЈЕ......

A onda je mrmot zavio čokoladu....

ЗАКОН О ИЗГЛЕДУ И УПОТРЕБИ ГРБА, ЗАСТАВЕ И ХИМНЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

VI. КАЗНЕНЕ ОДРЕДБЕ

Прекршаји
Члан 41.
Новчаном казном од 50.000 до 500.000 динара казниће се за прекршај правно лице:
1) ако употреби заставу, химну или грб Републике Србије у облику или са садржином или мелодијом који нису утврђени Уставом Републике Србије или законом (члан 2. став 2. овог закона);
2) ако заставу или грб Републике Србије употреби као робни или услужни жиг, узорак, модел или било који други знак за обележавање робе или услуга (члан 5. овог закона);
3) ако истакне грб или заставу стране државе у Републици Србији без истицања грба, односно заставе Републике Србије, осим ако потврђеним међународним уговором није друкчије одређено (члан 8. овог закона).
За радњу из става 1. овог члана казниће се за прекршај и одговорно лице у правном лицу новчаном казном од 5.000 до 25.000 динара.

------------

Колико јадна казна!

Back