American Police Force i srpski orao

darda

Veoma poznat
Poruka
14.451
Na ovu vest sam dosao slucajno kad sam bio na youtube i bio sam sokiran a da ne ispadnem papak otisao sam na google da potvrdim ovu informaciju i imao sam sta da vidim.
Pogledajte oba dva videa do kraja i obratite paznje na oznake


Zadnji sajt je oficijalni sajt takozvane americke policije imao sam problema sa slicicama tako da sam morao ulazti vise puta
 

Prilozi

  • nevidisenajbolje.jpg
    nevidisenajbolje.jpg
    73,6 KB · Pregleda: 30
Na ovu vest sam dosao slucajno kad sam bio na youtube i bio sam sokiran a da ne ispadnem papak otisao sam na google da potvrdim ovu informaciju i imao sam sta da vidim.
Pogledajte oba dva videa do kraja i obratite paznje na oznake


Ambasador William D. Montgomery

williamDMontgomery.jpg


[Ambasador William D. Montgomery] Bivši američki diplomata, koji je, između ostalog, bio na pozicijama ambasadora u Srbiji i Crnoj Gori, Bugarskoj i Hrvatskoj, kao i na pozicijama specijalnog savetnika predsednika SAD i državnog sekretara za implementaciju mira u BiH.

Osnovne studije završio je na „Bucknell University“ (Arts in Psychology), a magistrirao na „George Washington University“ (Business Administration specializing in International Business).

Služio je američku vojsku, gde se specijalizovao u obaveštajnoj službi, uključujući godinu dana u specijalnim snagama u Vijetnamu. Tokom svoje karijere, učestvovao je i u jednogodišnjem programu na „National War College“, gde je proučavao napredni kurs političko-vojnih odnosa.

U kompaniji stracon security odgovoran je za strateški konsalting, međunarodne odnose i kontakte, kao i za razvoj tržišta.

Milorad Petrović, Direktor

miloradPetrovic.jpg


[Direktor Milorad Petrović] Završio školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici u trajanju od četiri godine (1990-1994), sa prosekom ocena 4,75. Studirao Pravni fakultet u Kragujevcu.

Od 1994. proveo jedanaest godina u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Radio je na poslovima opšte bezbednosti do 2000. godine, a potom u Resoru državne bezbednosti Republike Srbije, tj. Bezbednosno-informativnoj agenciji do oktobra 2002. godine, kada je ponovo raspoređen u MUP kao član operativnog tima za neposredno obezbeđenje političkih zvaničnika.

Snajperski kurs u okviru obuke MUP-a Republike Srbije završio je 1998, a 1999. godine i kurs za borbu protiv diverzantsko-terorističkih grupa.

Kurs za neposrednu ličnu zaštitu, i/ili zaštitu svedoka, koji se održavao u SAD pri kancelariji američkog šerifa Ministarstva pravosuđa SAD završio je 2005. godine, kada je na sopstveni zahtev raskinuo radni odnos u MUP-u.

Engleski jezik tečno govori, čita, piše i prevodi, a koristi se i francuskim.

Na najvišem nivou je osposobljen za rukovanje vatrenim oružjem i korišćenje borilačkih veština. Upravlja svim vrstama motornih vozila za specijalne namene zaštite ličnosti.

Bio je član operativne grupe zadužene za ličnu zaštitu predsednika Republike Srbije, član operativnih grupa zaduženih za ličnu zaštitu stranih delegacija, političara visokog nivoa i zaštićenih svedoka.

Obučen je za edukaciju i osposobljavanje kadrova u rukovanju vatrenim oružjem, upravljanje vozilima za specijalne namene za zaštitu ličnosti, kao i obuku članova neposrednog obezbeđenja ličnosti.

Da nema to neke veze s tom srpskom ekipom u SAD? :think:
 
Alex Jones ima super price i to sa vatikanom sam isto tako primetio. Mislim da u celoj ovoj prici americka obavestajna sluzba ima umesane prste i mozda taj bivsi krimo ambasador ali mi nije jasno zasto nas srpski grb zasto ne neki drugi, dali oni oce da naprave neku black ops pa da skrive na srbe i time izazovu neki novi rat?
 
Poslednja izmena:

Back
Top