Aмела Терзић одбила новац и стан од Турске, наступа за Србију

SrBkinja_

Zainteresovan član
Poruka
416
Атлетичарка Амела Терзић одбила је понуду Турске да брани њихове боје, иако су јој понуђени велики новац и стан.

“Морам одмах да кажем да су ми понуђени сјајни услови, сто пута бољи него што их имам овде. Имала бих много већу пажњу. Чак ми је понуђен и стан. Одбила сам понуду, али о детаљима због којих нисам отишла у Турску не желим да причам“, одговорила је Терзићева.

Атлетичарка из Новог Пазара овим гестом је показала људскост и прврженост народу са своје територије, иако јој услови за тренинг и напредак нису на задовољавајућем нивоу.

http://sport.blic.rs/Ostali-sportov...ac-i-stan-od-Turske-zeli-da-nastupa-za-Srbiju

:klap:

Malo se piše o takvim stvarima, a njihovi gestovi i žtrve koje podnesu zbog odanosti svojoj zemlji su velike.Pogotovo što znamo koliko je kratka karijera sportiste i šta sve može da ga snađe,pre svega povrede.

Vanju Udovičića su Italijani otvoreno ucenili da mora da uzme njihov pasoš i igra za Italiju i on je odbio .

Атлетичарка Амела Терзић одбила је понуду Турске да брани њихове боје, иако су јој понуђени велики новац и стан.

“Морам одмах да кажем да су ми понуђени сјајни услови, сто пута бољи него што их имам овде. Имала бих много већу пажњу. Чак ми је понуђен и стан. Одбила сам понуду, али о детаљима због којих нисам отишла у Турску не желим да причам“, одговорила је Терзићева.

Атлетичарка из Новог Пазара овим гестом је показала људскост и прврженост народу са своје територије, иако јој услови за тренинг и напредак нису на задовољавајућем нивоу.

http://sport.blic.rs/Ostali-sportov...ac-i-stan-od-Turske-zeli-da-nastupa-za-Srbiju

koja ljudskost i privrzenost? :think:
nekako mi se ove dve stvari ne uklapaju. nije otisla u tursku, jer joj se ocigledno neki detalji ponudjenog ugovora nisu dopali (takvi da o njima i ne zeli da prica :lol:), a ne zbog privrzenosti bilo kome. da su joj odgovarali - otisla bi. al' najbitnije je smutiti vest i potencirati stan i sjajne uslove.

lep gest koji nije cenjen kod nas ali ...

mnogi srbi sportisti posle ovoga treba da stave prst na celo...i doooobro razmisle...
naravno ali ovakve ponude se teško odbijaju pogotovu kada je pomoć države za prave sportiste jednako nulla

Ta Amela neka velika budala. :D
nešto joj fali garantovano ili nije svesna svoje nesvesti a i prilike koju dobija sa tom ponudom , neko je tamo video talenat kod nje a ovde ti džaba talenat ..

nije,ja verujem da ce je srbija zbog tog gesta nagraditi,bar ja bih da sam vlast
oće - dobiće djoku i zahvalnicu ako je se sete ikada

Hoće, kad se istrosi, šutnit će je.
pitanje je da li će ikada i postati nešto

nažalost i ja to mislim

Amela ce i kod nas dobiti stan kao Cavic sto je dobio.
aham oće , eto sve trle oko nje i lupaju joj na vrata -ajde ne budi glup -u ovoj državi te niko ne hebe ni 5% ako nisi već postao neko ime u svetu sporta a kada postaneš tada ti oni već ne trebaju jer se samo šlihtaju uz tvoje ime

Моје поштовање за Амелу :kpozdrav:

Back