Frtajler
Legenda
- Poruka
- 53.923
Stvarnija od NDH, u svakom slučajuMađarska je stvarna pretnja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarnija od NDH, u svakom slučajuMađarska je stvarna pretnja.
Da.Pa zašto srpski politički vrh nije reagirao? Strah?
Гле ИОП-овца!Ništa. To je također povijesna karta, kao i Orbanova.
Сваки покушај пристојне комуникације с тобом је илузоран.Pitaj roditelje zašto te nisu nijansu bolje vaspitali, pa kada saznaš odgovor, javi.
A do tada imaš dvojku.
Гле ИОП-овца!
То што су шиптаросеверомекдонци објавили као државну марку није историјска карта, већ карта која негира садашње државне границе. Јесте ли ви нормални? Знам да нисте, ал да приупитам ради реда.
Нпр. да сутра Поште Србије објаве ову карту да ли би то било у реду? Са све тренутном заставом Републике Србије.
Орбан је матурантима послао фотографију некадашње А-У или само угарског дјела А-У. Та А-У је историјска чињеница. Није послао садашњу карту Европе са Мађарском из нпр 1867. (кад је Хабсбуршка монархија преуређена у А-У). Мађаре нит волим, нит мрзим, али их цјеним. Они су народ који се борио за своју слободу и против Османлија и против Хабзбурговаца, за разлику од хурватских кучкица које су се специјализовале у дочекивању "ослободиоца". Северомекаедноце више нико не "пита за здравље". Директор поште који је организовао ову свињарију је шиптаросеверомакедонац.Jok, samo nema potrebe, jer izgleda oko nas žive budale koje misle da je ovo srednji vek, pa da horde Mađara umarširaju u Srbiju i osvoje sve redom. Realnost je ipak drugačija, čak i da je Mađarima dozvoljeno od strane NATO da prave bilo šta protiv Srbije, i čak i da oni imaju takvu nameru (a zabole ih baš pored žive Hrvatske, Transilvanije, Slovačke i ostalih njihovih poseda), mogu samo da poginu jer nisu ratovali skoro ceo vek, dok smo mi za to vreme čukali i okolnu stoku i NATO.
Makedonci dele drzavu sa drugom stranom, sta je povod sns javnog servisa da deci predaju nato propagandu.
Pa ko je ubio kralja Aleksandra Karađorđevića? Makedonci + Hrvati?.ili je izvršio samoubistvo?
Šta sad tebi ovo znači?
Ako sa Makedoncima Srbi nisu imali problema?
Бугарин Мујо, Бугарин. Види се да си "србенда".Pa ko je ubio kralja Aleksandra Karađorđevića? Makedonci + Hrvati?.ili je izvršio samoubistvo?
Бугарин Мујо, Бугарин. Види се да си "србенда".
Srbija se jako buni na Makedoniju, ali je kukavički prešutila Mađarsku.
Jga, lakše je udarati po slabijima.
Ne, nego karta Mađarske u kojoj je bila Vojvodina ne evocira takve uspomene kao karta NDH gde je stradalo milion i kusur Srba. A takođe Mađarska ima veze sa Vojvodinom, dok Čokalistan veze nema sa NDH. Uzgred neustašo antifašisto, tebi malopre nije bilo jasno zašto je karta NDH uvreda za Srbe?
Ja mislim da je bilo koja karta (naravno, izvan konteksta) u kojoj se uzima srpski teritorij uvreda za državu, i msilim da u 100 od 100 takvih slučajeva Srbija treba reagirati. Isto tako mislim da RH treba reagirati u takvim slučajevima, npr sa Slovenijom, Mađarskom, Italijom ... svaki put je RH službeno reagirala.Ne, nego karta Mađarske u kojoj je bila Vojvodina ne evocira takve uspomene kao karta NDH gde je stradalo milion i kusur Srba. A takođe Mađarska ima veze sa Vojvodinom, dok Čokalistan veze nema sa NDH. Uzgred neustašo antifašisto, tebi malopre nije bilo jasno zašto je karta NDH uvreda za Srbe?
Ja mislim da je bilo koja karta (naravno, izvan konteksta) u kojoj se uzima srpski teritorij uvreda za državu, i msilim da u 100 od 100 takvih slučajeva Srbija treba reagirati. Isto tako mislim da RH treba reagirati u takvim slučajevima, npr sa Slovenijom, Mađarskom, Italijom ... svaki put je RH službeno reagirala.
To je stvar poštovanja druge države, a ne politikanstva.
https://forum.krstarica.com/threads...cionalna-politika-cuti-na-provokacije.906611/Ja mislim da je bilo koja karta (naravno, izvan konteksta) u kojoj se uzima srpski teritorij uvreda za državu, i msilim da u 100 od 100 takvih slučajeva Srbija treba reagirati. Isto tako mislim da RH treba reagirati u takvim slučajevima, npr sa Slovenijom, Mađarskom, Italijom ... svaki put je RH službeno reagirala.
Ja mislim da je bilo koja karta (naravno, izvan konteksta) u kojoj se uzima srpski teritorij uvreda za državu, i msilim da u 100 od 100 takvih slučajeva Srbija treba reagirati. Isto tako mislim da RH treba reagirati u takvim slučajevima, npr sa Slovenijom, Mađarskom, Italijom ... svaki put je RH službeno reagirala.