Ambasadorka Nemačke saučesnica u Vučićevoj funkcionerskoj kampanji

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
216.745
Prisustvom današnjem polaganju kamen-temeljca za izgradnju pogona nemačke grupe PWO u Čačku, ambasadorka te države Anke Konrad saučestvovala je u funkcionerskoj kampanji člana SNS.

Ona je saučestvovala u kampanji predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je nosilac liste na lokalnim izborima u Čačku - ocenio je danas Biro za društvena istraživanja (BIRODI).
U saopštenju BIRODI navodi da se današnja svečanost četiri dana uoči izbora raspisanih za nedelju, 2. jun, može smatrati "poslovno neetičnim činom".
"Ovakvo postupanje ambasadorke Nemačke je u suprotnosti s naglašenom potrebom za borbom protiv korupcije u Srbiji od strane same ambasadorke Konrad što pozdravljamo kao organizacija koja od 2010. promoviše koncept 'Gradovi protiv korupcije', a za šta su nam nemački gradovi i njihov sistem za borbu protiv korupcije, posebno grad Hamburg, bili inspiracija", saopštio je BIRODI.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...nica-u-Vucicevoj-funkcionerskoj-kampanji.html

Dobro, ovo kažu tamo neki koji baš i ne vole Vučića. Zanima me međutim šta o tome misle njegove pristalice. Da li je u redu da nas podržavaju zli Švabovi koji su malo ranije progurali tamo neku rezoluciju?
 
Svi se dohvatiše lopata ... ali samo za slikanje:

1717239872894.png


Nema Tome. Njemu lopata logično leži, ovima kao piletu ... :lol:
 

Back
Top