Ambasador Švedske: Investicija veka! „Ikea" u Srbiju ulaže više od milijardu evra

nabijanje na ne-umašćen kolac je jedino rešenje :evil:, a za dželata proglasiti Lacija i lepog Vučića *******og

Па кад си већ поменуо,
нећемо се валда враћати у те мрачне (1300)деведесете,
ово је ипак век демократије (и декада рома)
падоше ми на памет неке методе које су сада онако баш ИН,
да ниси и ти од оних што би парадирали па нам овде износиш фантазије ...

Мис'им могло би се ту нешто урадити,
али се мораш обратити оном Аздејковићу (или како већ),
а не нама ...
Нисмо ти ми заинтересовани ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Еј па морамо да се "захвалимо" шведској што је продала бомбе за 100 милиона долара 1999 американцима са којима су гађали Србију.

Па треба и "захвалница" што је шведска подржала бомбардовање Срба 1995 и 1999.

Па "захвалница" за лојалност њихову за Олују, и остале антисрпске акције запада по Србији.

И "захвалница" што је убијена министаркса ана линд, игнорисала писама Срба о хрватском иживљавању над Србима, а она била ангажована да се хрватска прими што пре у еу, и похвалила хрватску много пута.

Можда на сиктерску
evilgrin0023.gif
.

nabijanje na ne-umašćen kolac je jedino rešenje :evil:, a za dželata proglasiti Lacija i lepog Vučića *******og

ma poznato je siroj publici da je tvoja uloga da prdis, smrdis i podrigujes ovde.
to je tvoja uloga, tu si nenadmasan i neprikosnoven - niko ti nista ne moze.

ti si bre car!

samo ovaj, to si sto si, nije to neki kompliment sto ti pisem, niti love song.

ne moras bas sve da shvatis kao kompliment

Ne verujem da postoje problemi oko dolaska fabrike "Ikea" u Srbiji, već bih rekao da su u toku komercijalni pregovori srpskih vlasti i "Ikee". Srbi su tvrdi pregovarači, ali su isto to i predstavnici "Ikee"... Napadi huligana se ne dešavaju samo u Srbiji, takvih slučajeva ima i u mojoj Švedskoj. To najbolje znam, jer je moj sin jedva preživeo napad nožem usred Stokholma

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=81866&sectionId=37

:eek:..te boli glava?:rotf::rotf::rotf::rotf:

Back