Амбасадор Руске Федерације напустио је конгрес СПС-а због видео-поруке Алексиса Ципраса

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
1671344717754.png

Ambasador Rusije napustio kongres SPS-a zbog video poruke Aleksisa Ciprasa

Ambasador Rusije napustio kongres SPS-a zbog video poruke Aleksisa Ciprasa

17.12.2022 23:02

Ambasador Rusije Aleksandra Bocan-Harčenko saopštio je da je danas napustio kogres Socijalističke parije Srbije (SPS) zbog sadržine video poruke bivšeg premijera Grčke Aleksisa Ciprasa.

"Grk je krenuo s potpuno neosnovanim, lažnim optužbama na račun Rusije, počeo je da blati moju otadžbinu", naveo je Bocan-Harčenko.

Izrazio je žaljenje što zbog toga nije bio prisutan tokom govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

link

Poslednja izmena od moderatora:

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860
Kako je Dacic zavuko Harcenku, maestralno.
Dakako. Nije verovatno da Ivica Dačić ne zna da je grčki levičar Aleksis Cipras veliki podržavatelj herojske borbe ukrajinskog naroda protiv ruskih okupatora i da neće propustiti prilku od spomene Putinovo barbarstvo u Ukrajini. Čak i da se nije unapred dogovorio sa Ciprasom da zavuku Harčenku, Dačić je mogao pretpostaviti da će se Cipras osvrnuti na rat u Ukrajini i osuditi rusku agresiju.

Hmmm, možda one priče da najvažniji čovek Cristophera Hilla u Srbiji nije Vučić već Dačić, ipak nisu samo prazna tlapnja ...

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.096
precenjujete kapacitete vecine nasih politicara

oni su sitni sibicari , sposobni za neku relativno sitnu korist za svoj dzep

zar lici drzavniku da peva u kafani ili slicno?

doduse vucic pokusava da presipanjem iz supljeg u prazno stvori neki visak

sto ne moze

jer narod nece da cuje istinu , voli bajke

pa mora da vrti u krug price

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
precenjujete kapacitete vecine nasih politicara

oni su sitni sibicari , sposobni za neku relativno sitnu korist za svoj dzep

zar lici drzavniku da peva u kafani ili slicno?

doduse vucic pokusava da presipanjem iz supljeg u prazno stvori neki visak

sto ne moze

jer narod nece da cuje istinu , voli bajke

pa mora da vrti u krug price
Bedam pokušaj sendvičarenja

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Sad videh da se Dačić pre neki dan sreo s ukrajinskim ambasadorom, pa nešto razmišljam - možda ipak ovo i nije zayeb. U svakom slučaju je vruća šamarčina Harčenku.
Ima na tviteru šta je Paprat u stvari rekao

Ništa posebno, neka opšta mesta o tome kako je ruski napad neprihvatljiv

bas kao

Elita
Poruka
19.885
"Grk je krenuo s potpuno neosnovanim, lažnim optužbama na račun Rusije, počeo je da blati moju otadžbinu", naveo je Bocan-Harčenko.
rusija ce podrzati tursku u ratu sa grcima

jel, izjalovili su se planovi i lazna prorocanstva kako zavaditi rusiju i tursku, evroazijska unija RULZ

Tvin Konza NA HAPARATIMA, STIZU MONGOLI​

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
187.351
Ovo je deo balansiranja.
Došlo na red da se Rusi malo olade.
Moguće. Zanimljivo je da su komentari na tekst na tom sajtu uglavnom negativni po Ruse, dok je na istom portalu ranije bila obrnuta situacija. Da li su Vučkovi botovi zaspali ili su dobili uputstvo da samo ćute i lupaju lajkove i dislajkove ne znam.

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.779
Misliš da bi se Harčenko upustio u diskusiju da je Cipras bio lično prisutan?
Pa verovatno bi isto otisao, ali ako je bio licno prisutan, red je bilo ispostovati njega najpre.

I da skratim, SPS kakav god da je a nema sta nije promenio, bar je bolje bilo Rusije da se drzi pa makar i pogresno, do kraja. Da bar u necemu ostanu dosledni.

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.779
Nema veze, neka se barem prave da su ostali dosledni.

Ja ne navijam ni za koga, smatram da je ruska vlast napravila gresku sto je napala Ukrajinu, ali naravno da su mi Rusi kao narod srcu blizi nego Ukrajnci, iako su potekli od Rusa vecinom, ali njihova drzava a narocito vlast stvarno nije uzor ni u cemu. To je leglo kriminala i nemorala oduvek, od samog pocetka.