Zarathustra
Poznat
- Poruka
- 7.625
Zotite nedihmufte trim - Pomoz Bog junace !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:Ma siktir lan Zara...
marlon:Sve sam razumeo ali ono tun nema u recniku....
Pa ja ti dizem cenu...nisma mislio na muske vec zenke bre....to ti za one bolide...commodore:Nema, nema...
p.s. a sto mene ceo forum bre, marlon efendi...? bre...
migud:kokoske, mrtve steeeee!!!
marlon:Pa ja ti dizem cenu...nisma mislio na muske vec zenke bre....to ti za one bolide...
Ej bre ti rus....Sta mislis jel bolje imati.... Metz Dzi-zik ..ili...Metz JugikJABUCHILO:e aj bez prepucavanja, da ne bude GAAND KAA MAKHAN. bolje lepo lagano RUNDI KO CHOWD
....Ma moze i da nas povuku za BUHLO, al mu to dodje na isto, jer su KHMBO...JABUCHILO:METZ DZI DZIK. A KOME SE NE DOPADA METZ DZI DZIK, MOZE DA ME POVUCE ZA MOJ METZ JUGIK... inace, sve je to u sustini brate ESHOO KAK, jasno?
Odo, pa kazi sta treba...da pricam o udavacama jel to?commodore:To nije smesno... idi tamo i popravi ono na zenski forum... marlon efendi... selam... i mashala
marlon:....Ma moze i da nas povuku za BUHLO, al mu to dodje na isto, jer su KHMBO...
A sad bez zezanja ja volim te Jermene. Patili su kroz istoriju, prvi genocid je nad njima izvrsen od Kurda, mamu im je*em nek se sada koprcaju stoke, braca nasa pravoslavna iznedrili bre jednog Haceturjana...pre Rima priznali hriscanstvo, eeejjjj......ne mogu da pisem ozbiljno, ovde treba da se zezamo....JABUCHILO:to ti kazem, je.ote uvek nadjemo zajeBnicki jezik
marlon:A sad bez zezanja ja volim te Jermene. Patili su kroz istoriju, prvi genocid je nad njima izvrsen od Kurda, mamu im je*em nek se sada koprcaju stoke, braca nasa pravoslavna iznedrili bre jednog Haceturjana...pre Rima priznali hriscanstvo, eeejjjj......ne mogu da pisem ozbiljno, ovde treba da se zezamo....