Ambasada - ex ''Politikin'' zabavnik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JABUCHILO:
to ti kazem, je.ote uvek nadjemo zajeBnicki jezik :) :) :)
A sad bez zezanja ja volim te Jermene. Patili su kroz istoriju, prvi genocid je nad njima izvrsen od Kurda, mamu im je*em nek se sada koprcaju stoke, braca nasa pravoslavna iznedrili bre jednog Haceturjana...pre Rima priznali hriscanstvo, eeejjjj......ne mogu da pisem ozbiljno, ovde treba da se zezamo....

marlon:
A sad bez zezanja ja volim te Jermene. Patili su kroz istoriju, prvi genocid je nad njima izvrsen od Kurda, mamu im je*em nek se sada koprcaju stoke, braca nasa pravoslavna iznedrili bre jednog Haceturjana...pre Rima priznali hriscanstvo, eeejjjj......ne mogu da pisem ozbiljno, ovde treba da se zezamo....

ovde mi je drugarcina jedan jermen (armenin). kreativni disa, mnogo jak lik. pazi, vsolidan deo jermena i veliki deo gruzinskih plemena - to su ti pljunuta nasa brda. mislim na brdjane, ne na geografiju. obicaji, najsitniji, gestikulacija, drzanje... krenes sa gruzinom ili jermenom da pricas, i shvatis da trosis upola manje reci nego sa rusom da pricas. znas ono, vidis po promeni drzanja, ruka, oci. sve ko kod nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back