Ambalaža

Umri_muski

Legenda
Poruka
66.201
Mnogo vazna stvar, ali izgleda samo meni, a ostalima su neki drugi uglovi ambalaze vazni , a dobro , svakom svoje..

Dakle, vecina ludi zbog ovih vezanih pvc cepova za flase pica ili za tetrapak...
Iako su poboljsali malo tako da vise ne curi sok ako se nakrene, i dalje to poprilicno nezgodno lezi blizu usana i kod nekih bas moras da zongliras...

Sa druge strane, su pakovanja koja su jednostavna za obradu , npr cokolade...unutra aluminijum, spolja papir, zalepis papir, aluminijum se kao slepi sam od sebe i milina..
Opet meni je tu kao dobar nacin privukao paznju proizvod nelino kids...a inace kids proizvodi imaju bolju obradu, osim nekih gde roditelji pitaju prodavacicu kako da otvore sokic...ne znam CeDevita ili tako nesto...

Mnogo proizvoda je oznaceno crticama ili perforacijom kako treba otvarati , ali kod nekih dzaba ti bilo , kako god mislili da to funkcionise ne funkcionise onako kako su zamislili..

Dobra stvar je i sa garancijom neotvaranja, to je takodje u ova danasnja vremena trazena stvar....jer u marketima radi i shusha i musha...
A pedigree nam je lopovski....secikesarski...

Secate se Coka pasteta u tubi , ja mislim da je bila Choka...Ambalaza cista, skuplja podosta od ostalih, cak i od thomy majoneza, koji je bio marka, ali zbog zvezdastog izlaza i samog principa tube i pastete u njoj, deca su trazila tu pastetu....
To i mali eukremici su primer decijeg sveta, kad je proizvod skup ali ambalazom razbija konkurenciju....dok se ostali ne dosete...
Tu su i male cokoladice 20 ili 24 komada najlepse zelje, koje su na foru ambalaze poznatije nego sto im je kvalitet, ali nema prituzbe, fora je fora..

E ovde slobodno navedite ili i slikom dokazite neke vama omiljene ambalazne fore, ruzicasti grand prix za dobru stvar, crni grand prix za negativnu stvar pa da vidimo sta sve ima u tom svetu ambalaznih lepota..

Jer tesko da kinder jaje ne mogu nazvati ambalaznom lepotom, ili pez figurice...koncept koji je ambalazom zahtevao kupovinu istog...

Čokolade pakovane kao Kinder Lada, svaka štanglica posebno pa se kutija lomi na pola radi lakšeg izvlačenja. Ne mogu da se setim naziva.

A žvake u tubi?

Setila sam se ovih slagalica

1733223905267.png

Back