Aman

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.268
Vidim da od marketa fali tema o Amanu. Ozloglašeni i štrokavi Aman u svaki u koji sam usao. Čak onaj veliki u Ustaničkoj nije ništa bolji. Možda je najgori.

Evo slika sa Čukarice koja dočarava njihovo štrokavilo. Mislio sam da nema gore od Idee i Arome što se tiče osoblja, ali ovi su šampioni.
Slike su uznemirujućeg sadržaja pogotovo za one koji su tek ili će tek da jedu.

Screenshot_20220822-193705.png
-185173085.jpg
404902112.jpg
1794489678.jpg
-59868026.jpg
-839526383.jpg

To mi je najštrokaviji prodajni lanac koji sam posetio u životu, nikad se ne peru dok ne izgore valjda. Tu sam jedino viđao prljave i zarđale police i one frižidere. Bukvalno sklepano na brzaka od starog gvožđa.

Soc prodavnice.
potpuno se slažem. Mada i ako je socijala ne znači da mora biti prljavo i štrokavo!

Ne znate vi kakav je bio lidl hahaha to je ona kučeća i mačeća hrana zaudarala do nebesa sećam se pre 15 godina moja baba je imala lepše pločice. Bila socijala teška sada su fensi a i cene prate. Lidl je generalno preskup, u srbiji još skuplji. U parizu sam kupovao čokolade da padneš u nesvest a cena evro komad. Za nase trziste imaju poseban treš u hr isto. Poljska hrana ala premia u maxiju.

E da, mozda ima veze...kod amana je mnogo vise dozvoljeno da vlasnik fransize radi sta hoce, ako je dozvoljeno za plus, mozda je dozvoljeno i za minus...

Sad kad je bila neka kisa posto su na zvezdari u dogovoru prodavnice sunca i amana, radnici u suncu su morali da plate stetu svako po malo , a radnici u amanu nisu morali , mada nisam video da li je bila steta, logicno bi bilo da je bila, blizu su prodavnice, ako je jednima zbog provale cak prokisnjavao i krov, i ulazila voda na vrata, onda je i drugima...

Na zalost nemam neke informacije, ja sam tu provalu oblaka propratio samo pistanjem, zapistali mi svi mobilni u isto vreme...sto je retkost, ali eto desilo se meni, a razliciti provajderi...

Vidim da od marketa fali tema o Amanu. Ozloglašeni i štrokavi Aman u svaki u koji sam usao. Čak onaj veliki u Ustaničkoj nije ništa bolji. Možda je najgori.

Evo slika sa Čukarice koja dočarava njihovo štrokavilo. Mislio sam da nema gore od Idee i Arome što se tiče osoblja, ali ovi su šampioni.
Slike su uznemirujućeg sadržaja pogotovo za one koji su tek ili će tek da jedu.

Pogledajte prilog 1209601Pogledajte prilog 1209602Pogledajte prilog 1209604Pogledajte prilog 1209605Pogledajte prilog 1209606Pogledajte prilog 1209607
jel ja vidim dobro ovde pise brasno 400 cena 289 din....pa zar je brasno tako skupo...?
Ustvari pitam gluposti , ebiga i ja sam kupio hleb pa platio kad ne piam 130 din...kad je bio 25din...

Najgore sto je to dokaz da im se dozvoljava tako da rade. Nema kontrole, plate male, uslovi robovski, kradju plaća radnik ili radnici. Kontrola ako dodje udari radnika za kršenje pravila npr ne nosi kapu na delikatesu. Meso tamo nikad nisam uzeo nikad nista. Cak ni virsle upakovane. Kazem ima sredjen i lep u Ustaničkoj, ali taj je kupljen pre 10 godina i od tada do pre dva meseca nije pipnut da se izmeni.

Back