Aman kupio DIS.

@Miša Šmolja

A sad je bio event na Tetris 99
Igraš protiv celog sveta, kako mu ime kaže u grupi bude 99 takmičara
Kad popuniš svoj red biraš kome uvaljuješ "trash"
Kao imaš mini prozorče da vidiš ko je koliko natrpao
Ja ih navlačio kulom i kad mi se neko zakači samo mu bekhendujem TETRIS sa štanglom a kula sve niža i niža.
Najbolji rezultat mi bio 14-to mesto, nemam živaca za onoliko ubrzanje svaka čast ko ume.
Stavio sam Osu za avatar dobijena kao nagrada za najbrže odradjene K.O. od celog sveta
Ko ume ume.
A ti šetaj one retardirane linearne 3D RPG-ove, imamo i mi nintendovci to isto samo nam se fućka.
Animal Crossing New Horizons je zakon nelinearna socijalna igra bez kraja sa dosta izazova - organizacionih, menadžerskih, estetskih, zatim su za neke momnte bitni refleksi ili taktika a sve izgleda kao crtani film.

Ali da ne zagorčavam dodatno život vas običnih smrtnika koji konzole računate 170€ kilo

Kakva pljuvačina po Amanu po Instagramu na razne profile koji su objavili ovo. :hahaha: :bljak:
Па када су аман продавнице једну по једну испекцијски органи затварали због нехијенских услова + што су продавали месо које су прали у разноразним хемијама да би продавали као свеже када не успеју да продају и продају их нама потрошачима + што су прелепљивали етикете са истеклим роком трајања на новим и тиме угрозили здравље грађана

Па када су аман продавнице једну по једну испекцијски органи затварали због нехијенских услова + што су продавали месо које су прали у разноразним хемијама да би продавали као свеже када не успеју да продају и продају их нама потрошачима + што су прелепљивали етикете са истеклим роком трајања на новим и тиме угрозили здравље грађана
Kao nagradu su postali najveći lanac u zemlji.

Back