Aman kupio DIS.

Pre sedam, osam godina svratila sam u veliku Aman prodavnicu u Šumicama. Pogledala šta prodaju i izašla.

Pre toga sigurno 15 godina nisam išla u Aman.

Što se tiče DIS-a nikada nisam bila u nekoj od radnji.

Ova dva trgovinska lanca, sada jedan, pored Univereksporta prodaju jeftinu hranu, ali bez kvaliteta.

Probala sam kod sestre kafu "Dobro", to je DIS-ova marka. Bila je užasna, kao da ne pijem pravu crnu kafu.

Probala sam i neke namirnice iz Amana i Univereksporta.

Valjda su oba domaca
Imao sam percepciju da je dis jedan od jacih, nema prodavnica na svakom cosku ali su im prodavnice velike
Bili su povoljni do pre godinu dve al su nabili cene otada
Cuo sam da ce neko biti prodat nadao sam se da je to idea, najgori su posle maxija

Valjda su oba domaca
Imao sam percepciju da je dis jedan od jacih, nema prodavnica na svakom cosku ali su im prodavnice velike
Bili su povoljni do pre godinu dve al su nabili cene otada
Cuo sam da ce neko biti prodat nadao sam se da je to idea, najgori su posle maxija
Аман је Турски ја мислим? Дис је био наш, до сада.
Грешка, лик из Јордана држи.
https://novaekonomija.rs/vesti-iz-z...a-trgovinskog-lanca-koji-je-kupio-dis-markete

Aman samo ima manje kvalitetnije imitacije brendova te je zato cena kao "niža", standardna ponuda je skuplja nego u MAXI-ju
I onda svi kao seru po MAXI-ju "kako je skupo al eto ipak došli da nam učine i bliže im nego IDEA u kojoj bi sigurno uštedeli bar 1000 dinara" (smejemo se sa kolegama iz IDEA:-e kojima prosipaju istu budjavu priču samo u kontra smeru)

Super reklama al od jeftinoće nije bilo ništa

Poslednja izmena:
sedi igraj super marija jer nemas drugo na switchu hihi
kuku meni što mi loše

interna memorija konzole 256Gb a najteža igra je EA FC26 koja je pojela 78Gb
igre pisane za Switch2 uzurpiraju mnogostruko puta viśe Gb nego kod Switch 1 serije ali to je zbog činjenice da je Switch 2 jači od PS4 a slabiji od PS5 u high end optičkim moguċnistima. Naravno, backward kompatibilnost znaĉi da igre pisane za Switch 1 zauzimaju smešno malo jedi o eto rade brže śto se naročiti vidi u reli trkama.

Posle 4 meseca ostalo mi 8Gb prostora i spisak igara koje tek treba da startujem jer su kupljene samo zbog masnog Black Friday online popusta reda 50-90%

Znači sve regulare, niśta hakeraj, updateovi redovni...
I po mnogostruko nižoj ceni...

Aman samo ima manje kvalitetnije imitacije brendova te je zato cena kao "niža", standardna ponuda je skuplja nego u MAXI-ju
I onda svi kao seru po MAXI-ju "kako je skupo al eto ipak došli da nam učine i bliže im nego IDEA u kojoj bi sigurno uštedeli bar 1000 dinara" (smejemo se sa kolegama iz IDEA:-e kojima prosipaju istu budjavu priču samo u kontra smeru)

Super reklama al od jeftinoće nije bilo ništa
Radiš u Idei?

Back