Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
kad smo kod sinana,mislim da sam njega cula kako je obradio pesmu we will rock you....uzas!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo pocetkom '90-tih. U tom spotu Dzej je kao gusar....Ma to se ne moze opisati recima...Baci pogled na Palmu koji put.Moze da se desi da emituju spot.Banshee::shock:
nisam u toku.definitivno.![]()
glorya:Ne znam koliko ste u toku ili pamtite ali i Dzej je svojevremeno obradio pesmu "Thunderstruck" Od AC/DC.
nikodim:To ja valjda ono "mrak, mrak..."?![]()
Kakva budaletina.... :|
glorya:Bravo!!! Nisam mogla da se setim kako se zove !!!
andja_stay_cool:eh....a jeste li culi da je Indira obradila Satisfaction???!!!
chuli... poprilicno jadno..........andja_stay_cool:eh....a jeste li culi da je Indira obradila Satisfaction???!!!
Taj spot Amadeusa nastao je prije spota Negativa...andja_stay_cool:uzas! a slucajno sam videla neki njihov spot..kopija negativa-tango..pojavljuje se devojka u crvenoj haljini, a fazon snimanja je isti kao i kod negativa, ugao odozdo, i ono drmuskanje...plagijatori teski..a i tekstovi u im ....pih!
Hvala na podrsci! :smile:Guliverr:ma pusti ove iskompleksirane bolesnike koji pljuju po svem sto normalan svet slusa jer su umislili kako su neki extra muzicari i sami i jer zive jos uvek u muzickoj produkciji 70tih i 80tih! Svaka cas Amadeusi su OK! Par puta sam ih slusao stvarno su ok!
Lil'_hell92:e aj sad vredjaj Gulivere samo tako...To sto ti neuvazavas tudje misljenje nije moj problem...Ja nevolim Amadeus ali necu das vredjam onog ko ga slusa...I da znas da normalni ljudi slusaju svakakvu muziku.Ne samo taj Amadeus band.
behemoth:pa ti ... Aca Lukas, Zeljko Sasic, onda i Osvajaci itd.. Svi su bre oni pametni... Svirali rock i metal dok su bili mladi, e al' kad dodje inflacija 1993.. Biraj oces da umres il' da budes nenormalno bogat.. Ja sam tih godina brisao tur papirom na kome je moja sestra vezbala matematiku.. Kakav toalet papir.. Kakva vata... Eeee, sreca sto sam bio relativno mali, pa sam lakse podneo.