Alternativni kertridži

lakinl:
Koje kertridže koristite u štampaču? Da li ste probali alternativu?

Ja imam Canon S300 stampac koji je super, jedino sto me muci je cena kertrdza. Dao sam na punjenje ali boje ne valjaju nista pa oped sam kupio (skupe) originale. Moj drug koji ima isti model stampaca je kupio alternative od Future Green i moram da priznam da je rezultat kao od originala. Jos nikad nisam cuo za taj Future Green ali izgleda da nije lose. Dali neko ima iskustvo sa njihovim kertridzima?

Ja sam uglavnom koristio originale,ali naravno- preskupi su. Imam HP 840. Prošle godine sam kupio neki punjeni. Nije bio skup, ali baš nisam bio zadovoljan. Mislim da je u pitanju "Print star". Ali ću rado probati i neki drugi. Rešenje za ovu skupoću mora da postoji.

Ih bre ljudi
Kupite lepo mastilo (moj favorit American InkJet) par spriceva i udri brigu na veselje.
Ja sam moje kertridze koristio ihiiiiiii crni sam menjao jednom a kolor mi je crkao tek sada, inace imam DJ 720c iz '98 a nije bas da ne stampam pa potrosio sam koju litru mastila :wink:

Jeste da je ova tema zapoceta jos pre 3 godine ali dobre stvari se nikada ne menjaju!
U pravu ste momci i sto se tice alternativnih kertridza i izbora mastila!
Radim odavno sa American Ink jet mastilom i zaista imaju neosporan kvalitet, a i cena im je veoma povoljna.
Sto se tice Future Green kertridza zaista su najbolja alternativa originala, a radio sam i refill tih kertridza i ispostavilo se da su i po tome jednaki originalu jer mogu da izdrze zaista dosta punjenja!
Odnedavno radim za Future Green YU veleprodaju i zaista su na visokom nivou.
Pozdrav svima !

Back