stefan
Primećen član
- Poruka
- 851
Molim da se ovde konačno skine veo lažne istorije . Šta je laž a šta istina.Temu posvećujem mojoj Liji...:-D
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad tek videh
bravo za avatar
Хвала, хвала...
''u svakom sluchaju
treba o svakom aspektu interesovanja chuti vishe strana
a istina je negde izmedju''
Управо тако.
Само што се људи превише залећу...
Сад ми у Србији, премда имамо много важнијих питања да решавамо, очи повадисмо око тога јели Баби било зима или не... и
sad...
kolko ljudi tolko cudi
shta cesh, neko koristi deretica kao afrodizijak
nekog zanimaju lichnosti i pojave
a ne neki nejasni socioloshki termini
ali, definitivno
treba razdvojiti beletristiku od nauke
A seljak iz Visokog kod Sarajeva koji je video brdo slično piramidi i unovčio brdo kao novi Egipat...Zamislite Bosnu ili Srbiju sa piramidama...
Ako su sa strane to su profi ekipe ,trgovci antikviteta .Gledao sam film na tu foru..:shock: :shock: :shock:
...........
kojiceДа, али и наука много себи даје за право...
До сада су пронашли педесет троја и још толико атлантида...
Гледала сам неку емисију на Б92. Наводно су пронашли Троју.
Е, сад почиње прича. Нигде не постоји адекватан натпис, запис... Пронашли неку реч која ни мало не личи па је претумбали из језика у језик и скоцкали да ипак личи. Онда... Море није близу... Довели екипе, снимали, вадили узорке тла, и гле чуда, у то време када је ту био велики град (иако не знају прецизно ни када је то било), море је било тик уз зидине града... Даље... Троја је спаљена до темеља а нема видљивих трагова пожара на зидовима... Опет екипице скупљају узорке анализирају их и гле чуда, има трагова пожара свуда по граду... Зар то нису могли да буду и трагови пепела са огњишта? Ма не, нема шансе... Када се ти признати и познати удруже и реше да нешто докажу, ништа их не може зауставити...
И тако када гледам научне емисије и када читам Деникена ја све мање увиђам разлике између белетристике и науке...
А о нашој историји жалосно је и причати. Ко је све писао и како још је и добра...
od kladova do vranja
od jelashnice do sofije
postoje priche i prichice
a kad krenesh u analizu
neverovatne zakljuchke nalazish 8)
al to je vec druga pricha deco...
za troju, recimo
kazu, pala zbog konja
a jel znash da je konj u to vreme
bio povezivan s posejdonom
koji je bio bog mora
al je imo neke veze i sa zemljotresima
(deluje neverovatno, al je istinito)
a ona troja u izmiru (valjda izmir beshe, nije me mnogo interesovalo)
srushena pod zemljotresom
pa sad... ko bi ga znao
Da li su zmajevi postojali....
Da li su zmajevi postojali....
Mada ko zna,chernobil je chudo.Mozda je i to vec vidjeno.
Ако мислиш на оне зелене што бљују ватру - Нису постојали. Заправо, још увек постоје, у цртаним филмовима...
Има ли у библији описа неких чудних возила и чудних појава?
Нешто се присећам... хм... чини ми се да има...