Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 37.640
Da ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Igra se sastoji u tome, kako bi je promenuo ( jedna priča mora da postoji )Ne bih menjao... Da je vredelo, ne bi doslo do kraja...
Ako je u igri stos, otisli bismo na Bahame... Mozda bi nam tamo bolje islo...Igra se sastoji u tome, kako bi je promenuo ( jedna priča mora da postoji )
Za pocetak ja bih nju ostavio!Da ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Kako? Pretvorio bi kraj u početak, ili što bi rekao S "sterao bi je u *****"... ili ona mene, svejedno, samo da je odmah i po kratkom postupku...Da ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Napisala bih teze koje su do toga dovele na papir. Po brojevima. Onako kao spisak. A onda bi bol, razocarenje i neverica presli u bezosecajnost, suvu istinu i razum.Da ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenili ?
uzeo bih boljeg advokataDa ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Da ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Promenila bih kraj tako da sat vremena nakon raskida naletim u prodavnici na Josh Hartneta i on se zaljubi u mene, eto to bi recimo dalo neku pozitivnu notu svemuDa ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Svetio bi ti se baraba nakon raskida...ma zgazila bi ga ko gomno pre nego sto raskine bar da znam da sma nesto pametno uradila![]()
Bila bih razumnija, ali iz ovog ugla, posle bitke lako biti oficirDa ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Kako? Pretvorio bi kraj u početak, ili što bi rekao S "sterao bi je u *****"... ili ona mene, svejedno, samo da je odmah i po kratkom postupku...
Zavisi od situacije.... Sta ima da se menja, sto bih to radio? Ako si se cimao,sve dao, ulozio, zrtvovao, i sad cu ja na kraju da izigravam princa, ocu boli me dzonson...Da je tesko, jeste tesko.. ali sta da se radi..Da ste mogli da promenite kraj veze, koja je bila divna i sve naj, naj, pa sve do tužnog kraja sa sve nevericom, bolom, razočaranjem....Kako bi ga promenuli ?
Citiram samog sebe,za ovu drugu varijantu:ne bi bilo lose da uz jagnjetinu posluze i salatu od pecuraka,volim ih,hebi ga,a i otklanjaju stres.Ako je postojala izuzetna privrzenost i ljubav,a jednostavno doslo se do kraja puta,kraj bih promenio tako da uradim neku glupost,nesto bez veze,da njoj bude sutra lakse,jer sam oduvek bio budala koja sve sama izgura.
Ako je bilo nesto povrsno,sto me i ne zanima bas posebno,kraj bih promenio tako da ja jedem jagnjetinu i pijem pivo dok mi saopstava tu UZASNU vest da mi nemamo buducnost.....
Ne znam shta drugo, najvishe ubija ta stalna neizvesnost, tamo gde nema opushtenosti, gde vlada konstantno nadyebavanje i nerazumevanje, ni srece nema. Kad ljudi ne znaju shta da ochekuju od veze bolje da su sami. Jedno su prohtevi, lepe, najcheshce nerealne, zelje, a drugo zbilja... Bolje je ne upushtati se u avanturu sa neizvesnim krajem ukoliko se ne moze postici nishta od onog shto nam je potrebno u vezi. Ali kad se uhvati zalet teshko je zaustaviti se, to je problem iz koga se multiplikuju novi...