ALOPECIA AREATA

scudeto77

Početnik
Poruka
4
Imam ALOPECIJU AREATU od svoje sedme godine.Kao mala sam izgubila kosu koja mi se kasnije vratila i do sada nisam imala tih problema. Sada sa 36 godina ,ponovo prolazim sve to .Opala mi je kosa u pecatima pa se to za 6 meseci prosirilo skroz za potiljkom i sa strane. Ako neko ima neko resenje za moj slucaj neka se javi. Razalicita iskustva sam cula a svako iskustvo moze biti od pomoci.

Moja drugarica je imala isti problem pre par godina,koristila je razne stvari koje su joj drugi preporucivali...i u tom periodu kosa joj je skroz opala.
Nakon toga je otisla na kliniku za kozne i venericne bolesti gde je s'vremena na vreme odlazila na po jedan dan kako bi primila terapiju i sve se u potpunosti sredilo.
Tako da...moj predlog je da odes tamo i pokusas...

Za vreme bombardovanja 1999.godine dobijem ALOPECIJU na temenu glave. Posle krio terapija u Domu zdravlja i opekotina na glavi od azota, slučajno saznajem za nekog Mileta berberina iz Vlasotinca.Preparat počnem da koristim i do kraja godine kosa mi je porasla.Izgubila je pigmentaciju ali je ipak bilo kose na glavi.

Back