Alooo..ljudi breeee!!!???

N

Njanja

Gost
:?: :!: Ovde se izgleda skupljaju sve senzalci...Gde su Angolerosi??Dogovarate se oko izlazaka,pozdravljate se,ato mozete i preko telefona..:)Prica li se o pravoj Capoeiri,o deshavanjima u BG-u i shire,postoji li neka razmena sajtova,iskustava i sto bi najvise volela da znam-da li se neko interesuje za Angolu(s obzirom da je ona istorija,prava izvorna,ocuvana Capoeira)...Ne potcenjujem nikoga,imam prijatelje i iz regionala i senzale,...A gde su Angolerosi???Kakva je situacija u drugim gradovima,napreduje li Capoeira...?
U ovoj nashoj maloj Srbiji ne zna se mnogo za kapueru,...pored pozdrava i "chatovanja" ovde,mogli bi da objasnimo slucajnim prolaznicima kroz sajt-sta je Capoeira!!
 
Angola - respect!
Kao sto ces i sam/a da vidis ovo je , pa, slepo crevo foruma. Ja sam postavio topic Capoeira pre mesec dana i imao bih 2 odgovora (!) da nisu slucajno to saznali Nesa, Dragan i Vanda sa treninga. Hajde da probamo udruzenim snagama da objasnimo ljudima sta je Capoeira i kako je sve to nastalo! Jel se slazes? Mi trenutno nemamo nijednu zvanicnu promociju u planu, ali cu obavestiti forum cim bude.
Jel jos uvek drzite trenigne na Uscu i kada? Mislim da bi to ljudima bilo zanimljivo da vide. Ja bih dosao sigurno!

Axé
 

Back
Top