Ало Муто! Опет потписан неки Уговор ...

Обилић

Veoma poznat
Poruka
14.741
Човече ова држава би баш да напредује, реагуј !
https://www.euronews.rs/biznis/bizn...a-u-srbiji-sa-konzorcijumom-hyundai-ugtr/vest

Потписан уговор за изградњу соларних eлeктрана у Србији са конзорцијумом Hyundai-UGTR

Уговор за рeализацију Пројeкта изградњe самобалансираних соларних eлeктрана у Србији,
који ћe обeзбeдити јeдан гигават новоинсталисанe снагe кроз соларнe панeлe,
потписан јe данас са конзорцијумом компанија Hyundai Engineering и UGT Renewables,

у присуству прeдсeдника Србијe Алeксандра Вучића.
1729083297207.png

Poslednja izmena:
„Сада странце укључујете као део своје унутрашње политике – то је болесно. Ми ту болест још имамо у Београду. Имамо амбасадоре неких земаља који се понашају као шефови странака у Србији. Као да су изабрани на изборима. Они позивају министре, позивају мој кабинет и чуде се што ја нећу да их примим. Ја кажем: замислите да наш амбасадор у вашој земљи позове вашег премијера и пита га да са њим руча. Овај би мислио да је то нека шала, скривена камера. Немојте да мислите да ви можете да радите у нашој земљи нешто што наш амбасадор у вашој земљи ни случајно не би могао да ради... Ми морамо да поштујемо себе и да не дозволимо да се стране земље толико мешају у наше односе. Да ми то не тражимо, они то не би радили. Да имамо министре који на тај позив хладно кажу: ’Извините, ми немамо времена за то’, после два, три пута они би одустали. Пошто још имамо тај комплекс ниже вредности, мислим да имамо ту нездраву ситуацију да се о нашој земљи више расправља у иностранству”,

Back