АЛО бре лопови!!! Мало вам је 26 функција! Крпељи нејгори!

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
DINKIĆ I BIVŠI MINISTRI SEDE U JOŠ 26 FOTELJA!

(31)
Petak, 25. Februar, 2011.| Autor: Ekipa Kurira
Dinkić, Kalanovićeva i Milosavljević od 2008. naovamo postavljeni na brojne funkcije u upravnim odborima, komisijama, savetima


BEOGRAD - Malo li je!
Bivši ministri G17 plus Mlađan Dinkić, Verica Kalanović i Tomica Milosavljević u Vladi Srbije imaju još 26 funkcija! Vrh G17 plus je poslove u Vladinim savetima, komisijama, agencijama i odborima uglavnom obavljao besplatno. Tako je Dinkić, osim plate potpredsednika Vlade i ministra ekonomije i regionalnog razvoja od 109.318 dinara, u svojoj imovinskoj karti naveo da prima i 28.616 dinara za članstvo u Upravnom odboru Agencije za osiguranje depozita.

Kalanovićeva je kao ministar za NIP bila plaćena 110.537 dinara, ali i sa još 29.172 dinara naknade koju je dobijala kao predsednik komisije Fonda za razvoj.

Bivši ministar zdravlja Milosavljević u Vladi je primao umanjen iznos - 42.615 dinara jer je na Medicinskom fakultetu u Beogradu kao redovni profesor dobijao razliku od 60.915 dinara.

Ostaje da se vidi da li će Vlada do kraja mandata doneti odluku da Dinkića, Kalanovićevu i Milosavljevića skine sa svih funkcija i postavi nove ljude, ili da ih ostave da „odrade“ posao do kraja.

Mlađan Dinkić – 11 funkcija

Predsednik Nacionalnog saveta za regionalni razvoj; Predsednik Upravnog odbora; Fonda za razvoj; Član Socijalno-ekonom skog saveta; Republike Srbije; Potpredsednik Saveta za reformu državne uprave; Predsednik Saveta za regulatornu reformu privrednog sistema; Predsednik srpskog dela Mešovite komisije sa Alžirom; Predsednik srpskog dela Mešovite komisije sa Kinom; Član Komisije za programiranje i upravljanje fondovima EU i razvojnom pomoći; Član Saveta za evropske integracije; Član UO Agencije za osiguranje depozita; Predsednik Nacionalnog saveta za regionalni razvoj.

Verica Kalanović - 8 funkcija

Predsednik Stambene komisije; Član Nacionalnog saveta za konkurentnost; Član Saveta za održivi razvoj; Predsednik srpskog dela Međuvladine jugoslovensko-beloruske komisije za trgovinsko-ekonomsku saradnju; Član Komisije za programiranje i upravljanje fondovima EU i razvojnom pomoći; Član Saveta za evropske integracije; Član Nacionalnog saveta za regionalni razvoj; Predsednica srpskog dela Mešovite komisije za ekonomsku saradnju sa Crnom Gorom; Dobija 29.172 dinara naknade kao predsednik komisije Fonda za razvoj.

Tomica Milosavljević – 7 funkcija

Zamenik predsednika Komisije za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda; Predsednik Komisije za borbu protiv HIV; Predsednik Odbora za javne službe;
Član Odbora za socijalnu politiku; Član Socijalno-ekonomskog saveta RS; Član Saveta za borbu protiv trgovine ljudima; Član Saveta za evropske integracije; U Vladi je primao umanjen iznos - 42.615 dinara jer je na Medicinskom fakultetu u Beogradu kao redovni profesor dobijao razliku od 60.915 dinara.


http://www.kurir-info.rs/vesti/dinkic-i-bivsi-ministri-sede-u-jos-26-fotelja-76890.php
 
Групни портрет лопова

46965.jpg
 
Go expert do experta... Naglasak na GO.

Ja ne mogu da skrpim hobi od posla, sport sam skroz batalio, a oni po 7-10 funkcija uz (malo li je zahtevna) ministarsku!!! Pa sta su oni, supermeni? Samo da su napisali po jedan email dnevno na svakoj funkciji treba im pola sata.
сигурно "озбиљно" схватају све своје функције.
 

Back
Top