- Poruka
- 72.448
za rad, najs...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odlično, nazvao sam ćerku Lola, jer mi to seksi ime ČEvo od mene prevedeno romanticnija/sladoled verzija

Nazvao si cerku po imenu Lola, zato sto ti je to ime seksi?odlično, nazvao sam ćerku Lola, jer mi to seksi ime Č![]()
Ima da drma momčiće, već ih sad postrojava Čcool je Lola ime. Dunja mi je lepo, ne znam zasto a inace mi te vocke imena nisu neka. Barbara je jako lepo ime. E Sandra mi je skroz cool. I naravno Katarina - Katja...Olivera takodje...

Da imam cerku ne znam sta bih radio. Ozblj..kako je vaspitati. U svakom pogledu.Ima da drma momčiće, već ih sad postrojava Č![]()
Odlično smo je vaspitali. Nema trauma, ne zna za blam, dobro se snalaziDa imam cerku ne znam sta bih radio. Ozblj..kako je vaspitati. U svakom pogledu.

Deca se nikad nisu potukla. Ne mešam se u dečja posla. No ako je neki roditelj dirne jebaću mu mater, no to se ne dešava. Sve dobra deca, mnogoS klincem lako. Sta je bilo? Udario te? Ti nisi prvi? Udri i ti njega? Jaci? Kamenom hebem li mu misa. A posle ga podhebavaj pred zenskama. Da utvrdis gradivo. I posle te zenske podhebavaj jer su se smejale.
nema u ovoj školi gde je ona takvih. Dao sam je na karate stigla do braon pojasa i izgubila interesovanje. No nikad joj nije palo na pamet da primeniBogme ovo sto ja vidjam je ko da ih treniraju za mma. Keve koje uleceu i hvale se sa: Znas kako ga je moj mali razbucao pesnicom, nego sta, da bude pravo musko a ne neka pitjkica.

Cool. Po meni to nista ne treba siliti. Lagano, igraj se, probaj, dete si, trazi sta te motivise i ispunjava. Disciplina se po meni razvija jednostavnije. Hajde da pokupimo igracke s poda da nam bude lepo... Doduse zavisi koji uzrast. hehenema u ovoj školi gde je ona takvih. Dao sam je na karate stigla do braon pojasa i izgubila interesovanje. No nikad joj nije palo na pamet da primeni
na nekom Č![]()