Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@krompir 2.1. , posto si ti upuceniji, primetio sam da forumasice to rade sezonski i otprilike moze da se uoci sablon. Kad god je zeleno, nakon crvenog, pocnu da se okupljaju oko ljisa, odjednom se jednom forumasu promeni retorika na finije, pa onda vidis nema ih, tamo su po filizofijama, psihologijama, pa opet. Obicno se desava leti.

S klincem lako. Sta je bilo? Udario te? Ti nisi prvi? Udri i ti njega? Jaci? Kamenom hebem li mu misa. A posle ga podhebavaj pred zenskama. Da utvrdis gradivo. I posle te zenske podhebavaj jer su se smejale.
Deca se nikad nisu potukla. Ne mešam se u dečja posla. No ako je neki roditelj dirne jebaću mu mater, no to se ne dešava. Sve dobra deca, mnogo
ih volim.

nema u ovoj školi gde je ona takvih. Dao sam je na karate stigla do braon pojasa i izgubila interesovanje. No nikad joj nije palo na pamet da primeni
na nekom Č:P
Cool. Po meni to nista ne treba siliti. Lagano, igraj se, probaj, dete si, trazi sta te motivise i ispunjava. Disciplina se po meni razvija jednostavnije. Hajde da pokupimo igracke s poda da nam bude lepo... Doduse zavisi koji uzrast. hehe

Screenshot_20230622-080227~2.png

inače, antipsihotik je savršeno kontraceptivno sredstvo, jer ne možeš da ejakuliraš. Kad hoćeš da praviš dete, samo se skineš sa toga
dok ne počne sperma ponovo da ide... za žene, ne pravi se jajna ćelija, pa ni one ne mogu da zatrudne.
Cena je mnogo slabiji orgazam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back