Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, to mi je velika želja da sa nekim sa kim se volim idem tako da kampujem po planinama. eeeeeeeee
Onako sami da se šćućurimo u mrklom mraku, u nekom šatoru.
Da, osećam to..

Neredni vikend idem na akciju penjanja na Rtanj noću ! Jedva čekam ! Krećemo uveče iz bgda i penjanje počinje u ponoć. Dočekaćemo jutro na Šiljku, na vrhu. Poneću dobar foto aparat da pokušam lepo da snimim,, samo da ne bude kiše i oblaka.
Ja sam odrastao u brdsko planinskom kraju pa mi je to...Znas oni mestani u fazonu: vid je dosla da se pentra e ljudi moji...

Ja sam odrastao u brdsko planinskom kraju pa mi je to...Znas oni mestani u fazonu: vid je dosla da se pentra e ljudi moji...
Nisam znala, mislila sam da si odrastao negde u gradu..

Ja nemam selo, uvek sam bila u gradu. Ja sam sada luda za planinama, brdima. A da, smešni su ljudi kada nas gledaju, skoro smo išli peške od Gornjeg Milanovca do blizu Kragujevca, oni se krste tamo kada su čuli, kao pa zašto :).... ali ono kada idem po tim livadama, šumama, pa gledam useve, sve mi nešto igra u meni.

Nisam znala, mislila sam da si odrastao negde u gradu..

Ja nemam selo, uvek sam bila u gradu. Ja sam sada luda za planinama, brdima. A da, smešni su ljudi kada nas gledaju, skoro smo išli peške od Gornjeg Milanovca do blizu Kragujevca, oni se krste tamo kada su čuli, kao pa zašto :).... ali ono kada idem po tim livadama, šumama, pa gledam useve, sve mi nešto igra u meni.
Ne, odrastao sam u gradu ali u takvom kraju.

Merak, lepo dvoriste, ambijent ,to je moj provod i dobro drustvo. Volim da prosnjuvam, ali brzo odlcuim gde mi je lepo, gde sam opusten i gde mi odgovara energija i tu zabodem dupe i zezanje. Vise volim fokus.Nerviram zene u tom smislu. One bi da vide sta ima iza, da menjaju. Idi ljubavi. Ja cu s tobom prosetati, da, i uzivacu, ali sutra...vadim flajku a ti kako hoces.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back