AЛКОР - ПРОДУЖИТЕ СВОЈ ЖИВОТ

Технички да. Постоји шанса за реанимацију, али то је само нада.

Jedan vic na ovu temu, samo Neco za tebe:

UMRO SESELJ u Hagu od raka....Zamrzli ga radikali i cekaju da bude pronadjen lek protiv raka, da ga probude i izlece......

2030. godine je konacno pronacjen lek protiv raka i probude oni Seselja....

A Seselj, onako bunovan posle dugog sna, pita svoje radikale: "Pricajte braco sta ima novo? Kako je u Srbiji? Jeste li na vlasti?"

A radikali se samo zgledaju i mu kazu: "Sefe, Srbija je dobro, razvila se dosta....Evo mi radikali se ozbiljno spremamo da na SLEDECIM IZBORIMA SKINEMO TADICA I DS SA VLASTI!"
:hahaha:

Jedan vic na ovu temu, samo Neco za tebe:

UMRO SESELJ u Hagu od raka....Zamrzli ga radikali i cekaju da bude pronadjen lek protiv raka, da ga probude i izlece......

2030. godine je konacno pronacjen lek protiv raka i probude oni Seselja....

A Seselj, onako bunovan posle dugog sna, pita svoje radikale: "Pricajte braco sta ima novo? Kako je u Srbiji? Jeste li na vlasti?"

A radikali se samo zgledaju i mu kazu: "Sefe, Srbija je dobro, razvila se dosta....Evo mi radikali se ozbiljno spremamo da na SLEDECIM IZBORIMA SKINEMO TADICA I DS SA VLASTI!"
:hahaha:

Сам си га измислио?

Шта рећи какав аутор такав и виц.

Pa kome je sve zivot produzen ovim?

За сада ниједном субјекту. Они су у фази крио сна и остаће тако док се не усаврши реанимација и не пронађе лек за њихову болест, То ти је мало боље од гробља. Као жив си а ниси.

Opet mi nije jasno u cemu je poenta smrzavanja ako si umro ? Osim ako ne dodjes u roku od par minuta , stete na celijama od nedostatka kiseonika su velike :S
Nije mi to vredno 200 000 dolara .
Bolje da te zivog smrznu pred sam kraj tvog zivota :lol:

Садашњим техникама то су превазишли. Ти си у фази крио сна. Тело ти је мртво, али мозак и његове ћелије нису.

Тело ти је мртво, али мозак и његове ћелије нису.

Bogami i mozak je mrtav... samo je zamrznut, pa se ne raspada. :lol:
A ‚‚pacijent'' je dao ogromne pare da umre sa nadom da će nauka jednog dana moći da ga oživi... što je veoma malo verovatno, pošto do oštećenja ćelija dolazi nekoliko minuta nakon smrti.

Poslednja izmena:

Back