Alkohol

:lol: ma meni je ranije bilo fazon svaki vikend cirkanje, petak-subota-nedelja, a ako je enko slavlje onda od srede pochinjemo pa do ponedeljka... :lol: eh... those were te days my friend... we thought they'll never end... we'll sing and dance forever every day... :?

@bigsister
pa mi to prkatikujemo vec tako neke dve godine....mada ne svaki vikend ali chesto...pa ono, smaramo se celu nedelju u shkoli i onda dodje vikend da se malo izivimo :)
@Vanesa
Da, na plazi je super cirkanje...Mi smo sad na ekskurziji u Grchkoj sedeli na plazi,pili,pevali...Bash je bilo woo hoo :D

buranija:
Yo...WAKE UP....U SLEPY PRINCES>...;)
WELCOME TO REALITY... :lol: :lol: :lol:
:( im here, in reallity, bummer...

@ivana - ma bole tebe... samo cepaj sestro kajatjesh se ako to propustish :)

@vanesa - na plazi je cirkanje najlepsha stvar... mi smo sada na moru pili i danju na plazi i fenomenalno je... i mada je pivo odavno bilo prestalo da nas radi... nismo nas 13 popili 2 kartona vode, a pivaaaa.... majko bozija!!! ali vino mi nekako ne ide leti, a na plazu posebno... shta tjesh s njim kad se ugreje? moz' ga bacish... a greota je... :D

bigsister:
ali vino mi nekako ne ide leti, a na plazu posebno... shta tjesh s njim kad se ugreje? moz' ga bacish... a greota je... :D
jos je gore pivo kada se ugreje...onda nije ni za sta. :?
a volim ja vino leti,uz jelo posebno.al pivo bolje rashladi.....ma sve je dobro dok ti ne poraste pivski/vinski stomak. :roll: ili jos gore koktelski. :-(

Back