Alkohol u krvi..............

...a ringišpil u glavi!
Prvi put u drugom srednje - skupili ko je imao koliko za dve flaše vina a 1 kis.vodu. I popijem celu čašu čistog belog vina, i... obgrlim wc-šolju! :lol: Sećam se da mi je drugarica sklanjala kosu sa čela i držala za ramena, dok sam ja klečala nad šoljom. :lol:
Drugi put, ćerka mi imala 2god., muž na službenom putu, došla mi kuma da igramo jamb, i ja, k'o prava, uspavam dete, zatvorim vrata, i nas dve sručimo celu flašu, opet belo vino! Nikad joj neću oprostiti što je povraćala u kadu! :twisted: Doduše, ja sam za to vreme u wc-šolju, pa nije imala gde. :lol:
E, sad, stari Kinezi kažu - što se dogodi jednom, ne mora da se ponovi, ali ako se desi dva puta, sigurno će i treći! ;) Međutim, taj treći put mene zaobilazi. Ili ja njega! :P

zainteresovana:
...a ringišpil u glavi!
Prvi put u drugom srednje - skupili ko je imao koliko za dve flaše vina a 1 kis.vodu. I popijem celu čašu čistog belog vina, i... obgrlim wc-šolju! :lol: Sećam se da mi je drugarica sklanjala kosu sa čela i držala za ramena, dok sam ja klečala nad šoljom. :lol:
Drugi put, ćerka mi imala 2god., muž na službenom putu, došla mi kuma da igramo jamb, i ja, k'o prava, uspavam dete, zatvorim vrata, i nas dve sručimo celu flašu, opet belo vino! Nikad joj neću oprostiti što je povraćala u kadu! :twisted: Doduše, ja sam za to vreme u wc-šolju, pa nije imala gde. :lol:
E, sad, stari Kinezi kažu - što se dogodi jednom, ne mora da se ponovi, ali ako se desi dva puta, sigurno će i treći! ;) Međutim, taj treći put mene zaobilazi. Ili ja njega! :P

takodje kažu ako te jednom neko prevari, on je kriv, ako te drugi put neko prevari - ti si kriva, a ako te i treći put neko prevari - ti si budala :lol:

Zilot cacanski:
.......a muzika posle mene ide 7 dana u Bogutovačku banju,da leči živce........

Evo, o ovakvim užasima sam ja pisala da je taj neko radio, između ostalog............:-D
Mogu zamisliti samo šta si radio,kao i "onaj"..............pa ja da sam muzikant, e ako ne bih uzela onu harmoniku,pa opaučila po glavi e j***š mi sve............

SAmo se smejem
I smejem
I smejem
I smejem
I ne mogu da se zaustavim
I pricham ljudima ono shto im nikada ne bih rekao.
I sve je veselo
I ne skidam osmeh sa lica.

I neverovatno je, ali niko se ne naljuti.
Iako im kazem sve i svashta.
Ali istinu
JEdnom sam se sa nekim drugom vracjao iz gadnog pijanstva, a chovek je tako bio pijan da je to strashno.
Sve vreme ponavlja" Ajd da se konsolidujemo, ajd da se konsolidujemo..."
:D :D :D

Ja ga pitam, na kojoj adresi zivi, da kazem taksisti.
On kaze, "nemam pojma, negde na Banovom Brdu" :D :D :D

Posle mi njegova keva kaze, da je stvarno izashao negde na Brdu i doshao peshke kucji.
A on se i ne secja kako je doshao kucji

:D :D

Strashno

Back