Alkohol u krvi..............

POP Mare:
Ovde sve teski alkosi :lol:

I narkosi.....Ups narkofilichari.... :D Ne pijem nikad toliko mnogo alkohola da se napijem...Vise volim opijate, a tada uopste ne mogu da se napijem...Tj za ovih desetak godina to mi nije uspjelo ni jednom kad sam bio pod uticajem istih...Za NG sam pio chivas, pa 15-ak hakinena, pa crvenu votku , pa veliki nektar(pivo) i na kraju u 10 ujutro smirnoff iz flase i dosao kuci svjez, kao da sam se tog momenta probudio... :twisted:

Jaoj kad se setim samo.............ne pijem ja i zaista nisam nikad,ali neko meni drag jeste.........katastrofa........a posle umire.........ma mogla bih memoare napisati o doživljajima i trenucima pijanstva............užas............sreća,pa toga više nema...............

volim da pijem... pivo naravno... :mrgreen: ali ne dozvoljavam sebi da se bash napijem... uglavnom se svega setjam, ali radim neke stvari koje inache ne bih, smejem se ko kreten... i nigde ne idem sama... sve vucaram ljude sa sobom...
e da... neverovatno mi deluje ponizavajutje kad neko povratja zbog 'pijanstva'...

Back