sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
Koga one iebu s tim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Алкохол је непријатељљ добре ерекције.Zasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
Alkohol prolongira koitus...Zasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
Ne znam koja bi mi droga mogla pasti na pamet.Alkohol prolongira koitus...
Radi pijan tip sklekove nad ribom i pita jel mogu po tebi,riba daaaa jesss,on baci peglu xixi
Zasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
Da si uopšte otvorio ovakvu temu
Grozno
Ko ti kaze, ja sto sam jace pijan lakse torbam.Алкохол је непријатељљ добре ерекције.
Добро је познато колико алкохол штети ерекцији.
Каже наука и озбичљни људи који се тиме баве.Ko ti kaze, ja sto sam jace pijan lakse torbam.
Salim se, meni se ne dize ima vec 10 godina.Каже наука и озбичљни људи који се тиме баве.
Е сад једино ако си ти неко чудо природе, али тешко да си. Не може се против закона физике.
I njima bolje ide kad malo povukuZasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
Treba da slavite dan kad su žene počele da piju jer bez toga teško da bi koji - dudao - kao pravi - dudaĉZasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
ne vole alkose, al poslije nego zatrudne sa istima... dvostruki aršiniZasto zene nesto glume kako ne vole alkose i te fore, kad je vecina iebacina krenulo od pijanstva i dudanja kao pravi dudači?
Koga one iebu s tim?
Хахахаха каква глупост.Treba da slavite dan kad su žene počele da piju jer bez toga teško da bi koji - dudao - kao pravi - dudaĉ
ovo ce reci svaki alkos nesvestan sopstvenog problema, ne samo samo u sexu nego i u ostalim sferama gde im kapljica nadomescuje samouzdanje i prikriva uzroke zivotnih problema.Ko ti kaze, ja sto sam jace pijan lakse torbam.
Нема ту дијетета као ни секса.Alkohol + sex = pijano dete
Ако имало ,,штрецне" зашто га уопште и вади?Na početku uvek izbegavam alkohol.
Inače dve čaše dobroga crnog vina su uvek kod mene delovale afodizijački. (Jedino što mi se uši zacrvene)
Ono lagana cirka i seks su bili u svakoj dosadašnjoj vezi, ALI kada smo dopro zagazili u vezu i kada smo maksimalno opusteni jedno pred drugim.
I naravno uvek je to bilo negde pred kraj ciklusa tako da nije bitno ako malo štrcne unutra.
Koliko tebi treba da budes opustena? Pa ja cim izvadim kitu pred zenom ne mogu biti opusteniji.Na početku uvek izbegavam alkohol.
Inače dve čaše dobroga crnog vina su uvek kod mene delovale afodizijački. (Jedino što mi se uši zacrvene)
Ono lagana cirka i seks su bili u svakoj dosadašnjoj vezi, ALI kada smo dopro zagazili u vezu i kada smo maksimalno opusteni jedno pred drugim.
I naravno uvek je to bilo negde pred kraj ciklusa tako da nije bitno ako malo štrcne unutra.
Zbog akni i bubuljicaАко имало ,,штрецне" зашто га уопште и вади?![]()