Alkohol i sex

Ma alkohol pomogne da se oslobodis inhibicije. A svi ih imaju u ovoj ili onoj meri. Civilizacija donosi inhibicije kao neminovnu pojavu. Drugo je biti alkoholicar ili uroljan do te mere da ne znas sta radis ili pricas. Jbg, kako se u opste tako i seksas?
A ovo, da se popije koje pice, opusti, zeza? Da, cesto je i pozeljno.

Alkohol prolongira koitus...
Ne znam koja bi mi droga mogla pasti na pamet.
Pričam sada o onima koje sam probao.

1) Indijski čaj prije odnosa - zašto ne, blag je.
2) Kava prije odnosa - iako je u pravilu ne pijem, ali može. Razbudi.
3) Marihuana - ne pušim više ima nekoliko godina, podimio tonu, stvara mi sada anksioznost.
4) Alkohol - ne znam za tebe, ali ja ne bi. Toliko otupi da je to strašno.
5) Psihodelik - nije s ovog svijeta, ne znam kako bi u seksu funkcionirao. Zadnje što želim je isprepadati ženku i reći joj da se pred mojim očima pretvorila u Megadoleona.

Ađdendum: kokain me ne zanima, ne želim pri seksualnom odnosu postati nakaradni, uskurčeni, bahati Zorsn Milanović, jedino što bi bio spreman prihvatiti je da se ženka i ja nskon seksa počastimo s čistim MDMA, kojeg nažalost nisam probao, ali tek nakon.

Da si uopšte otvorio ovakvu temu

Grozno

Boze Ruki ... kad sam bio mladjan krompir ja , vise puta je bilo tj svojim usima culi moj cvetko i ja :
"cekaj da popijem ovo pa cemo se kljucati"
"samo da dovrsim ovo vino a treba mi jedno dobro pussenje a ti se neces buniti"
" jaoooo moram malo da se opustim sta ako ti nisam dobra"?

tako da tema je ok i na pravom pdf jer verovala ili ne postoje ribe koje NECE da se sexaju strejt vec iskljucivo "kada im popuste kocnice" u smislu alc. ili THC ili MDMA ili sta god ...

Sve u svemu nesigurnost.
Strejt sexic je najbolji ali nekada nije lose malo probati i sa odredjenim sredstvima koja stimulisu duh mozak i telo na drugaciji nacin :D

Na početku uvek izbegavam alkohol.
Inače dve čaše dobroga crnog vina su uvek kod mene delovale afodizijački. (Jedino što mi se uši zacrvene)
Ono lagana cirka i seks su bili u svakoj dosadašnjoj vezi, ALI kada smo dopro zagazili u vezu i kada smo maksimalno opusteni jedno pred drugim.
I naravno uvek je to bilo negde pred kraj ciklusa tako da nije bitno ako malo štrcne unutra.

Inače dve čaše dobroga crnog vina su uvek kod mene delovale afodizijački. (Jedino što mi se uši zacrvene)
Ono lagana cirka i seks su bili u svakoj dosadašnjoj vezi, ALI kada smo dopro zagazili u vezu i kada smo maksimalno opusteni jedno pred drugim.
I naravno uvek je to bilo negde pred kraj ciklusa tako da nije bitno ako malo štrcne unutra.
Ако имало ,,штрецне" зашто га уопште и вади? :D

Koliko tebi treba da budes opustena? Pa ja cim izvadim kitu pred zenom ne mogu biti opusteniji.

Back