Ko da se takav odgovor trazi na ovoj temi. Ja kazem "Alkohol" a vi ajd' sad pricajte sve sto vas asocira na alkohol.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da se takav odgovor trazi na ovoj temi. Ja kazem "Alkohol" a vi ajd' sad pricajte sve sto vas asocira na alkohol.
Ako bi se svako drzao striktno teme, nijedna ne bi imala preko 5 stranica...![]()
mislim da je to ocigledno...Upravo to.
Eto to sam elaborirala u prethodnom postu.
mislim da je to ocigledno...![]()
Ako bi se svako drzao striktno teme, nijedna ne bi imala preko 5 stranica...![]()
Kako si ti naporan covece...Na osnovu cega ti to?
A zasto tema mora da ima vise preko 5 stranica?
![]()

Što da ne?
Svaki post je gotovo vezan za napijanje.
A to što si naveo je izuzetno zanimljiv način postavljanja teme - slobodna tema.
Npr. tema je o određenom pojmu bez nekog palamudisanja u uvodnom postu - već jednostavno da se razvije spontana priča na osnovu onoga na šta nas asocira taj pojam.
Nije tu samo Alkohol da/ne već čitava priča o iskustvima sa istim i sve ono što ta iskustva povlače.
Nije svima.
@tema:
Volim alkohol pogotovo rum, al' u kolačima.![]()
Gledaj, gledaj. Sta se desava kad moderator ode na odmor.

ja se setih ove...
dodji da pijesh sa nama ove notji,pysti ljybav ona vremenom tje dotji,ost'o si bez jedne ali nemoj da se kajesh,ljybav dodje ode,al' ti nemoj da stajesh...

I ja se uvek prvo te setim.
Čak mi je jedno vreme tako i telefon zvonio. . . Bila sam luda za tom pesmom. . .![]()
![]()
Volem rodjendane

jyche mi se tzeo dan vrtela...'el znash josh neke njihove pesme? (:
Nisam...Moja zena je alkos![]()
To se desi s vremena na vreme. I uvek budem fina, nikad ne pravim sranya i svi kazu da sam cool. 
Od Elitnih odreda znam još samo 'Moja jedina' , ti?
yyyy ima josh mnogo dobrih...ako hotjesh datjy ti neke linkove da ih poskidash
btw ja voTq netjy ni pogledati y narednih par mesetzi...
sinotj je bilo zlo ;P