Alkohol-da/ne

Ko da se takav odgovor trazi na ovoj temi. Ja kazem "Alkohol" a vi ajd' sad pricajte sve sto vas asocira na alkohol.

Što da ne?
Svaki post je gotovo vezan za napijanje.

A to što si naveo je izuzetno zanimljiv način postavljanja teme - slobodna tema.
Npr. tema je o određenom pojmu bez nekog palamudisanja u uvodnom postu - već jednostavno da se razvije spontana priča na osnovu onoga na šta nas asocira taj pojam.

Nije tu samo Alkohol da/ne već čitava priča o iskustvima sa istim i sve ono što ta iskustva povlače.

Što da ne?
Svaki post je gotovo vezan za napijanje.

A to što si naveo je izuzetno zanimljiv način postavljanja teme - slobodna tema.
Npr. tema je o određenom pojmu bez nekog palamudisanja u uvodnom postu - već jednostavno da se razvije spontana priča na osnovu onoga na šta nas asocira taj pojam.

Nije tu samo Alkohol da/ne već čitava priča o iskustvima sa istim i sve ono što ta iskustva povlače.

Tacno.

Shinoda,

Populacija na forumu je promenljiva i zavisi od one aktivne. Ako je dozvoljeno spamovanje, i novajlije ce spamovati. Ako se svi drze teme, i novajlije ce se drzati teme, ali forum ce i dalje biti aktivan. Nisam siguran da je ovo tacno, ja tako mislim, ali cudno je da kao razlog navodis smanjenje aktivnosti i pritom ocekujes ociglednost.

A tema... Tok diskusije treba da bude u okviru postavke teme. Ako onaj ko postavlja temu, dozvoljava asocijacije, onda su asocijacije dobrodosle. U ovom slucaju, nisam siguran da je takav tok autor teme imao za cilj.

Svaka normalna diskusija ce da zamre na forumu na kome svi spamuju.

A sto se tice utiska... Dobro, meni to nisu debilozne rasprave (doduse, imam dosta glupih postova, kada se glupiram). Meni smalltalk na forumu izgleda debilozno, jer ne razumem, zasto bi neko na javnom forumu vodio te male razgovore. :???: U cemu je poenta? Privatni forum, pp, facebook, instant chat, telefon, lice u lice... sve mi je to jasno. Ali javni forum? :confused:

Back