sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.148
Jeste imali devojku koja pije, pa se nakon torbanja razbastinite od alkohola?
Trebo si, meni sto je mutavija to je bolja za zvekanjeJedna engleskinja mi je pentrala na kitu mortus nesto mi bilo bzvz da je zveknem
Gde da ebeš pijanu kad ne zna ni šta radi ni gde se nalazi. Ajd kad popije malo onda ok opusti se ali mortus pijanu sam samo jednom i više nikadJedna engleskinja mi je pentrala na kitu mortus nesto mi bilo bzvz da je zveknem
Pa sta ona treba da radi, njeno je da se namesti. To je kao kad spremis jelo pa ocekujes od hrane da skakuce po tanjiru.Gde da ebeš pijanu kad ne zna ni šta radi ni gde se nalazi. Ajd kad popije malo onda ok opusti se ali mortus pijanu sam samo jednom i više nikad
Pa ti onda uzmi nabadaj na viljušku nekuvan pasuljPa sta ona treba da radi, njeno je da se namesti. To je kao kad spremis jelo pa ocekujes od hrane da skakuce po tanjiru.
Imao, to je bilo vrhJeste imali devojku koja pije, pa se nakon torbanja razbastinite od alkohola?
P ja ne znam sta je sve ovo.
Zene cirkaju. Ni sam ne znam sa koliko sam njih cirkao. Ok sad bas da se urnebesimo i povracamo, to je bzvz. Ali ono vikend, iznese se flasa pica, pusti muzika, opusti, prica, zezanje, dokle god je uzivanje i naravno da smo svesni sta radimo.
Jeste imali devojku koja pije, pa se nakon torbanja razbastinite od alkohola?
Kurwa machBio sam kod poljaka za jednu ovu godinu. 31.12. sve kulturiška, ekstra. Od 12 do 01:30 su se toliko usrali od alkohola da su tipovi ribe nosili komirane. Svuda sirene hitne pomoći, murije, flaše zveckaju po kaldrmi. A tehnoza piči ne staje.chaos
Sve nas zele a posle mrze who caresA jeste li nekad ****** nekoga ko vas zaista zeli?
Ne konzumiram alkohol.
Naravno.A jeste li nekad ****** nekoga ko vas zaista zeli?
I posle 20 godina te optuzi za silovanje.Imao, to je bilo vrh