Aljbin Kurti će preveslati Vučića tako što će ponovo dozvoliti KS tablice i ugasiće tako trajno Srpske

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.844
AUTORSKA
Samo dani dele Aleksandra Vučića od debakla zbog perfidne izdaje koju je samo lepo prekrio i kako kažu skuvao Srbe kao žabu na tihoj vatri.
Aljbin Kurti samo treba da se vrati na stare KS tablice i tako pogasi sve preostale Srpske koje su ostale na Severu Kosova.Ko je slušao Petkovića jutros na Pinku mogao je da primeti ovo o čemu ja sada pišem ovde.
Da braćo Srbi Aleksandar Vučić pristaje da se odrekne i ove preostale državnosti samo da nešto liči na UN rezoluciju koju su šiptari sa pravom već odavno prevazišli..
Nažalost Srbija nije spremna kao šiptari što su nekada ustali protiv cele države Srbije i svih Srba i tako su i uspeli a mi samo ličimo na njih ali strategijski daleko od njih svetlosnim godinama.

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.083
AUTORSKA
Samo dani dele Aleksandra Vučića od debakla zbog perfidne izdaje koju je samo lepo prekrio i kako kažu skuvao Srbe kao žabu na tihoj vatri.
Aljbin Kurti samo treba da se vrati na stare KS tablice i tako pogasi sve preostale Srpske koje su ostale na Severu Kosova.Ko je slušao Petkovića jutros na Pinku mogao je da primeti ovo o čemu ja sada pišem ovde.
Da braćo Srbi Aleksandar Vučić pristaje da se odrekne i ove preostale državnosti samo da nešto liči na UN rezoluciju koju su šiptari sa pravom već odavno prevazišli..
Nažalost Srbija nije spremna kao šiptari što su nekada ustali protiv cele države Srbije i svih Srba i tako su i uspeli a mi samo ličimo na njih ali strategijski daleko od njih svetlosnim godinama.
:hahaha:

fauler

Veoma poznat
Poruka
14.195
Gledam sinoć Dačića na nekom Dnevniku kako kaže i Albanci su godinama sabotirali državu SRB i YU na Kosovu e sad će Srbi malo da se služe njihovim metodama,ali bez OVK metoda bez terorizma i pušaka itd.toliko im je dupe zinulo za tu ZSO koja je na nivou mesne zajednice samo da bi upisali neki poenčić kao evo dobili smo na Kosovu nešto

doppler

Iskusan
Moderator
Poruka
6.973
Gledam sinoć Dačića na nekom Dnevniku kako kaže i Albanci su godinama sabotirali državu SRB i YU na Kosovu e sad će Srbi malo da se služe njihovim metodama,ali bez OVK metoda bez terorizma i pušaka itd.toliko im je dupe zinulo za tu ZSO koja je na nivou mesne zajednice samo da bi upisali neki poenčić kao evo dobili smo na Kosovu nešto
Ako albanci nisu hteli da naprave ZSO nisu morali da potpisuju Briselski sporazum.
Da Vučić ima mooda povukao bi Srbijiu iz tog sporazuma.

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.356
Dobro je rekao Kradule da nije trebalo sve ispuniti iz Briselskog sa naše strane dok ne formiraju tu čuvenu zajednicu. Ovako mi sve a oni ništa pa se sad uhvatili tablica koje nisu u tom sporazumu.

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.076
Ako albanci nisu hteli da naprave ZSO nisu morali da potpisuju Briselski sporazum.
Da Vučić ima mooda povukao bi Srbijiu iz tog sporazuma.
da , sve nase poteze treba vratiti

ali ovde nije cilj povratak kosova, tako se i ne moze vratiti

ovde je cilj da se buduce formiranje zso predstavi kao velika pobeda srbije

iako smo im mi dali sve atribute drzavnosti koje smo mogli

zso ionako nista posebno ne znaci , nivo bratski gradovi

eno samo 10 hilj spremnih da izadju na protest , zasto bi nas i uvazavali

da je otislo pola miliona, pa da nesto pricamo

a jedva skupiti 10 hilj :sad2:

dixieland

Domaćin
Poruka
4.652
Aljbin kakav je takav je , verovatno maltretiran u Srpskiom zatvoru.
Ali i pored toga umesto da se Šiptari dogovore sa prečinom to jest komšijama Srbima o suživotu oni lutaju kao ''muva bez glave''.
Toliko bogatstvo Kosova koje im EU i US nikada neće dati da koriste , mogli su da barem u ovo napredno vreme i u ovom veku da žive kao ''carevi'' zajedno sa Srbima .
Oni su toliko nesvesni da žele biti poltroni nekim strukturama zapada a na sopstvenu štetu i štetu svih zajednica na KiM.

MOST6

Elita
Poruka
23.590
AUTORSKA
Srbija je pustila Kosovo da bude članica Svjetske banke, IMF-a, FIFA-e, UEFA-e..., ali eto problem su automobilske registarske tablice. :lol: To neka komedija ili reality show? :think: