Alimentacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene, nezavisno koje ste provincijencije, želim da vas pitam za mišljenje. Dakle, jutros dobijem tužbu kako moj maloletni sim tuži mene radi neisplaćivanja alimentacije. Tu piše kako mu ja nikad nisam davao nikakve pare i jadna mama mora da me tuži radi toga a sve u ime dobrobiti svog deteta. Ja sam im večeras poslao svog punoletnog sina, da ih urazumi ( i išamara po potrebi) jer on je svedok kako sam ja mlađem sinu kupio kompjuter, patike, knjige, trenerku, čizme...pored toga što je stariji prešao da živi kod mene, tako da sam plaćao izdržavanje mlađem iako nisam trebao jer je jedno dete kod mene a drugo kod nje,pa neka ona izdržava svoga a ja ću svoga. Moj sin je vrlo naopak (ja ga učio) tako da očekujem poziv od MUP-a kako je davio majku i mlađeg brata zbog laganja. Šta da radim???:sad2:
pa nista nemoj da radis, obzirom da zivis u sistemu koji po pravilu stiti nasilnike, kriminalce i divljake. tako da sto se mupa tice, verovatno ti je oprosteno :cmok2:
a ja vako licno moram da ti kazem da si totalni kreten jer mesas svoje sinove u raspravu izmedju vas dvoje, ne samo da razdvajas bracu vec ih i okreces jednog protiv drugog, a sa druge strane ti si picqica da bi se suocio sa problemom i sam nesto resio. mentalna picqica naravno, posto se silom ocigledno dobro koristis, a vidim da si time dobro upropastio i starijeg sina.
eto tako, ko ne plati na mostu platice na cupriji, sve dobro i lose se na kraju uvek vraca. tako da ziv bio, i tebi ce neko zakucati na vrata da trazi svoje, sta god to bilo :cmok2:

Žene, nezavisno koje ste provincijencije, želim da vas pitam za mišljenje. Dakle, jutros dobijem tužbu kako moj maloletni sim tuži mene radi neisplaćivanja alimentacije. Tu piše kako mu ja nikad nisam davao nikakve pare i jadna mama mora da me tuži radi toga a sve u ime dobrobiti svog deteta. Ja sam im večeras poslao svog punoletnog sina, da ih urazumi ( i išamara po potrebi) jer on je svedok kako sam ja mlađem sinu kupio kompjuter, patike, knjige, trenerku, čizme...pored toga što je stariji prešao da živi kod mene, tako da sam plaćao izdržavanje mlađem iako nisam trebao jer je jedno dete kod mene a drugo kod nje,pa neka ona izdržava svoga a ja ću svoga. Moj sin je vrlo naopak (ja ga učio) tako da očekujem poziv od MUP-a kako je davio majku i mlađeg brata zbog laganja. Šta da radim???:sad2:

Da nabavis pare za oba deteta, starijem za advokata a mladjem za alimentaciju...to ti je najizvesnija sudbina:)

Ако си темом хтео да изнервираш жене (што верујем да јеси, јер си наменски овакву тему отворио на женама.. заправо ово није тема ово је био монолог за женски попиздитис) онда си успео.. Но ти си пи*ка што убацујеш децу у то, а и она је ку*ва јер вероватно исто то ради са друге стране..

И свака вам част, направићете сутра мале монструме.. Како је то фино.. Их..

Иначе против сам алиментације у новчаном облику, ок купити клинцима шта год требаш као отац, не оставити га гладног, али жени дати паре у руке, никад.

Sledeći put skupi testise pa reši problem sa sopstvenom bivšom ženom umesto što:

1. šalješ dete da tuče majku i brata,
2. smaraš forumašku popluciju propagiranjem nasilja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back