- Poruka
- 53.342
A šta ćeš kad mlađi poraste? Onda će i on tebe propustiti kroz šake![]()
Nadajmo se da hoće.
Sve se vraća, sve se plaća.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nista nemoj da radis, obzirom da zivis u sistemu koji po pravilu stiti nasilnike, kriminalce i divljake. tako da sto se mupa tice, verovatno ti je oprostenoŽene, nezavisno koje ste provincijencije, želim da vas pitam za mišljenje. Dakle, jutros dobijem tužbu kako moj maloletni sim tuži mene radi neisplaćivanja alimentacije. Tu piše kako mu ja nikad nisam davao nikakve pare i jadna mama mora da me tuži radi toga a sve u ime dobrobiti svog deteta. Ja sam im večeras poslao svog punoletnog sina, da ih urazumi ( i išamara po potrebi) jer on je svedok kako sam ja mlađem sinu kupio kompjuter, patike, knjige, trenerku, čizme...pored toga što je stariji prešao da živi kod mene, tako da sam plaćao izdržavanje mlađem iako nisam trebao jer je jedno dete kod mene a drugo kod nje,pa neka ona izdržava svoga a ja ću svoga. Moj sin je vrlo naopak (ja ga učio) tako da očekujem poziv od MUP-a kako je davio majku i mlađeg brata zbog laganja. Šta da radim???![]()
Žene, nezavisno koje ste provincijencije, želim da vas pitam za mišljenje. Dakle, jutros dobijem tužbu kako moj maloletni sim tuži mene radi neisplaćivanja alimentacije. Tu piše kako mu ja nikad nisam davao nikakve pare i jadna mama mora da me tuži radi toga a sve u ime dobrobiti svog deteta. Ja sam im večeras poslao svog punoletnog sina, da ih urazumi ( i išamara po potrebi) jer on je svedok kako sam ja mlađem sinu kupio kompjuter, patike, knjige, trenerku, čizme...pored toga što je stariji prešao da živi kod mene, tako da sam plaćao izdržavanje mlađem iako nisam trebao jer je jedno dete kod mene a drugo kod nje,pa neka ona izdržava svoga a ja ću svoga. Moj sin je vrlo naopak (ja ga učio) tako da očekujem poziv od MUP-a kako je davio majku i mlađeg brata zbog laganja. Šta da radim???:sad2:
Nisam izmislio ništa, tema se tek zaigrava.![]()
Neće, onda će i on preći u moj tabor. Kupim mu motor, kola, devojku...i on je moj. Mama može samo da crkne od zavisti.![]()
Иначе против сам алиментације у новчаном облику, ок купити клинцима шта год требаш као отац, не оставити га гладног, али жени дати паре у руке, никад.
Đubre jedno muško...šovinističko.![]()
Ovog tipa treba ignorisati i ne davati mu publicitet.
Sve su mu teme ovakve.
Sledeći put skupi testise pa reši problem sa sopstvenom bivšom ženom umesto što:Žene, nezavisno koje ste provincijencije, želim da vas pitam za mišljenje. Dakle, jutros dobijem tužbu kako moj maloletni sim tuži mene radi neisplaćivanja alimentacije. Tu piše kako mu ja nikad nisam davao nikakve pare i jadna mama mora da me tuži radi toga a sve u ime dobrobiti svog deteta. Ja sam im večeras poslao svog punoletnog sina, da ih urazumi ( i išamara po potrebi) jer on je svedok kako sam ja mlađem sinu kupio kompjuter, patike, knjige, trenerku, čizme...pored toga što je stariji prešao da živi kod mene, tako da sam plaćao izdržavanje mlađem iako nisam trebao jer je jedno dete kod mene a drugo kod nje,pa neka ona izdržava svoga a ja ću svoga. Moj sin je vrlo naopak (ja ga učio) tako da očekujem poziv od MUP-a kako je davio majku i mlađeg brata zbog laganja. Šta da radim???![]()