Alimentacija 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

egzorcista

Ističe se
Poruka
2.674
Dakle, nastavljamo priču. Dođe policija i odvede me u stanicu da dam izjavu zbog krivičnog dela ne davanje izdržavanja maloletnoj deci. Ja lepo dam izjavu da to nisu moja deca, da poričem očinstvo i da tražim da gospođa dokaže da sam otac. Ljudi me puste, ja dođem kući, kad telefon. Moja sestra iz Sarajeva zove, nju je zvala moja bivša da me urazumi da ne tražim veštačenje jer će to kao uticati na nežnu dečiju psihu...te kako me nije sramota da se odričem dece, te ovo...ono. Ja je ladno pitam jer ona oće da se ja odreknem i sestre? Ona onda odustane od daljeg razgovora.Poštovane forumašice, šta mislite zašto je takva uzbuna kad ja tražim dokaz očinstva? Da mi u tome ipak nisu pomagale i komšije? :sad2:

Dakle, nastavljamo priču. Dođe policija i odvede me u stanicu da dam izjavu zbog krivičnog dela ne davanje izdržavanja maloletnoj deci. Ja lepo dam izjavu da to nisu moja deca, da poričem očinstvo i da tražim da gospođa dokaže da sam otac. Ljudi me puste, ja dođem kući, kad telefon. Moja sestra iz Sarajeva zove, nju je zvala moja bivša da me urazumi da ne tražim veštačenje jer će to kao uticati na nežnu dečiju psihu...te kako me nije sramota da se odričem dece, te ovo...ono. Ja je ladno pitam jer ona oće da se ja odreknem i sestre? Ona onda odustane od daljeg razgovora.Poštovane forumašice, šta mislite zašto je takva uzbuna kad ja tražim dokaz očinstva? Da mi u tome ipak nisu pomagale i komšije? :sad2:

...ne znam kako izgledaju ti testovi...ali mislim da ti imas pravo na istinu i da te u tome niko ne moze spreciti...
Bolje istina nego zivot bez djece...

ja mislim da si u pravu jer ko god je dovoljno nenormalan da sa tobom pravi decu zasluzuje proveru ne ocinstva nego psihe :lol: .
malo je to sto si mislio, trazi da je posalju na neko ispitivanje zarad te komsijske dece. mozda ih smeste u neku normalnu porodicu pa se spasu.

Па јбте, битно је да ли су деца твоја или нису само због кинте, а да не мораш да је дајеш, болело би те уво и била би твоја...лог'ка ба из америћких таблоида.

nije me vodila ta misao ... ;)

meni je žao dece ...ako je tip nasilan , odriče se pola familije , decu vaspitava nasiljem , nesigurnost kod očinstva
bolje bi bilo da je uticaj okoline jači od uticaja genetike

...cek, a mozda je razlog razvoda braka bilo nevjerstvo sa njene strane...
Mozda zato sumnja da djete nije njegovo...

Mislim, sta ako je ona vec godinama bila intimna sa tim nekim komsijom...mozda je dijete stvarno njegovo (komsijino)...

nije to problem,samo se bojim da cesh baciti soma evra koliko koshta dokazivanje,
pa cesh na sve to mozhda i da dozhivish neprijatnost,saznajuci neshto novo o gospodjinoj lojalnosti...:lol:
jasno mi je da przhish ove zhenturache ovde,al se pitam chemu sve to...

ti si moj idol :super: i ja se tebi divim :aha:
znas li koliko malo muskaraca bi javno priznalo da su nesposobni da naprave decu..
bravo za tebe!!!!
samo napred!!!
e g z o r c i s ta ole, ole, ole!!!! :vatromet:

nije to problem,samo se bojim da cesh baciti soma evra koliko koshta dokazivanje,
pa cesh na sve to mozhda i da dozhivish neprijatnost,saznajuci neshto novo o gospodjinoj lojalnosti...:lol:
jasno mi je da przhish ove zhenturache ovde,al se pitam chemu sve to...

...aj bar sam ovo naucio...
A kakva je procedura?

Cim ona ne zeli da djeca prolze kroz to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back