ALI ZASTO SAMO U BEOGRADU..??

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
nikad mi nece biti jasno..!!
u beogradu je 50% oslobodjen placanja infostana svako ko dokaze da je ucestvovao u ratovima od 91-pa na ovamo...zar je stvarno isto da ne placa neki genral,ili politicar bivse SFRJ,SRJ,SCG ili srbije koji zivi u BG...i svi ostali ucesnici rata van beograda racunajuci i beogradjane koji ne znaju za ovu odluku..???

u beogradu je 50% oslobodjen placanja infostana svako ko dokaze da je ucestvovao u ratovima od 91-pa na ovamo...zar je stvarno isto da ne placa neki genral,ili politicar bivse SFRJ,SRJ,SCG ili srbije koji zivi u BG...i svi ostali ucesnici rata van beograda racunajuci i beogradjane koji ne znaju za ovu odluku..???

Debili odlucili,
a djubrad zloupotrebljavaju!

A sta ako su ti dva clana porodice ucestvovala, ili cak tri? Odluka ima smisla i mogu da je razumem, al da se to odnosi samo na BG nikako mi nije jasno... Ako je zaista tako, pocinjem da razumem ljudi koji podrzavaju ideju da Vojvodina postane samostalna...

E moj Pajo,
pa valja plaćati račune u kojekakvim Cvećarama i sličnim rezidencijalnim objektima,
a to nije lako na ovu krizu:roll:

Где си чуо за ово, и да ли си 100% сигуран?

Како тачно и прецизн гласи та одлука, и ко ју је донео?

(Јер, немој да буде оно по принципу "реко ми комшија").

Где си чуо за ово, и да ли си 100% сигуран?

Како тачно и прецизн гласи та одлука, и ко ју је донео?

(Јер, немој да буде оно по принципу "реко ми комшија").

1000%...vojni penzioneri i svi ucesnici rata..placaju 50% infostan kad to dokazu...proverio kod X poznanika,rodjaka i prijatelja...

1000%...vojni penzioneri i svi ucesnici rata..placaju 50% infostan kad to dokazu...proverio kod X poznanika,rodjaka i prijatelja...

Па како??? Не може то да важи само за војне пензионере у Бг???!!! Заиста ми није јасно - или таква одлука спада у одлуке које доносе ОПШТИНЕ??? Али опет ми је нелогично.........:roll::roll::roll:

Добро ме подсети да одем да предам папире...

Подаци су истинити. 50% субвенционише град. Потребна је потврда од Удружења бораца 1991-1999 или из јединице у којој си био или се још увек налазиш о учешћу у рату.
Проблем настане ако си подстанар а станодавац неће да потпише уговор, јер се боји пореза. Онда ништа од субвенција. А већина нас смо подстанари (мислим на ПВЛ).....

А зашто субвенција нема у остатку наше државице е то мораш да питаш локалне самоуправе.....

Подаци су истинити. 50% субвенционише град. Потребна је потврда од Удружења бораца 1991-1999 или из јединице у којој си био или се још увек налазиш о учешћу у рату.
Проблем настане ако си подстанар а станодавац неће да потпише уговор, јер се боји пореза. Онда ништа од субвенција. А већина нас смо подстанари (мислим на ПВЛ).....

А зашто субвенција нема у остатку наше државице е то мораш да питаш локалне самоуправе.....

Зар није потребна само војна књижица (са овереном страном о учешћу у рату), и уз помоћ ње потврда из Немањине?

Зар није потребна само војна књижица (са овереном страном о учешћу у рату), и уз помоћ ње потврда из Немањине?

Мислим да треба још нека потврда, види на сајту Инфостана.....

И знам да се односи на све који имају ратни стаж у униформи- резервисти, војници на редовном одслужењу војног рока, активне старешине свеједно....

Haha,
Brate kasnis :)
Pa mi takvi,mi smo osudjeni da placamo za njih! ;)

Back