Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Још једна у низу вест о "способностима и квалитетима" Млађана Динкића.
Просто не знам шта би Србија без њега...
ИМАЛА БИ ПРИВРЕДУ
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још једна у низу вест о "способностима и квалитетима" Млађана Динкића.
Просто не знам шта би Србија без њега...
evo vidio. malo kasnite čini mi se. crna gora i albanija već rade, kroz lijepu našu skoro gotov.
Karlobag - Ogulin - Karlovac - Virovitica pa dalje na istok.
Ko bi uzeo tako lepe kredite bez njega?
kredit je do yaya.....8 godina grejs perioda.......kamata toliko mala kao da je nema...
i opet ne valja??.......
pa koja je drzava napravila yebeni autoput kroz celu zemlju , bez kredita???
Ti si, idididi, covek zapanjujucih mentalnih kapaciteta. Ja se svaki put iznova iznenadim.
Taj isti Mrkonjic je takodje "hteo da im sagradi autoput da ne idu na magarcima" u svakom dnevniku od '93 naovamo.
kredit je do yaya.....8 godina grejs perioda.......kamata toliko mala kao da je nema...
i opet ne valja??.......
Па јел ти знаш колико је Република Србија задужена ?
И где је отишао тај новац ?
И одакле да вратимо дуг иностраним повериоцима кад ова и прошла власт све продадоше странцима ?
БЕЗ ШАЛЕ ОВО ЈЕ ДОБАР КРЕДИТ
Хајде да је све тако као што кажеш !!!kredit je do yaya.....8 godina grejs perioda.......kamata toliko mala kao da je nema...
i opet ne valja??.......
Ako odu Mišku i Vuku Hamoviću,imaćemo put na leđima.Dobar jeste, ali je smeshno toliko slawiti zbog kredita , ai weliko je pitanje kome tje otitji te pare
pa sta ako opet slaze???.......sto me bole qraz.......ako naprave put, hvala......ako ne naprave, ko ih yebe......ni prvi ni zadnji put da su slagali.......
sta unapred kukas , ko baba pred trpanje???......kao, tebi ce nesto neko da uzme ili neces moci da zaspis ako i dalje ne bude puta kroz srbistan??......smesan si ,bre , do bola....
ALI NIJE SWE TAKO CRNO!!!!
ZADUZHILI SMO SE JOSH WISHE BEZ IKAKWE SHANSE DA SE TO JEDNO DANA WRATI- Crnje je
Pa sta lupas onda "e sad necemo vise na magarcima, sad ce Mrkela nama put da napravi"?
Kao, ko sme nesto protiv Mrkele i njehovih graditeljskih podviga da kaze.
Lupetas k'o otvoren prozor.
Od 30 milijardi dolara ukupnog spoljnog duga Srbije, 2009. godine na naplatu stiže pet milijardi, što je nešto manje od polovine deviznih rezervi NBS. Svaki stanovnik Srbije dužan 4.000 dolara.
Spoljni dug Srbije je na kraju 2000. godine iznosio 10,83 milijardi dolara.
A ti ingidawida shta ti radish? Koliko sam razumeo iz twojih postowa ti zhiwish od lopowluka twog tjaleta?
Хајде да је све тако као што кажеш !!!
Ко нам и на основу чега,
може гарантовати да ће те паре бити утрошене наменски
и да ћемо најзад довршити тај аутопут !?
А на основу свега што смо преживели и доживели од демократске власти и што на жалост још увек преживљавамо и доживљавамо, ови који сумњају у овај "кредит" ( међу којима сам и ја ) , имају потпуно право да се тако и понашају !!!!
КОЛИКО ПАРА ЈЕ "УШЛО" У СРБИЈУ ДО САДА И ШТА ЈЕ НАПРАВЉЕНО!?
sta ja radim???
kao sto vidis, ***** radoznale
Pa ti nemash prawa da neshto seresh owde.
Zato shto si jawno rekao da si krimilanatz
Dakle imamo krimilantza koji tje da nam kazhe shta je dobro za zemlju, i da moramo da radimo
[/SIZE][/B]
naravno da moras da radis, kada nemas mooda da budes kriminalac...
ima da radis za 200 ojra dok ne crknes........zato sto si malo yaye.....i da kukas na netu kako ti je tesko
pa sta???
ajde ti neko resenje da das........eventualno da se raspise zajam za preporod srbije
da prestanemo da se zaduzujemo???,.,,,,,,,da ne uzimamo ni kredite za reprogram??
kakvi kukavci , yebote.......kako sami sebi niste smorni??........samo placete ko *****