Ali nije sve tako crno

Karlobag - Ogulin - Karlovac - Virovitica pa dalje na istok.

biće ti sladak:lol::lol::lol:
do ploča došo;)
croatia-road-map1.jpg

kredit je do yaya.....8 godina grejs perioda.......kamata toliko mala kao da je nema...

i opet ne valja??.......:dash::dash::dash:

pa koja je drzava napravila yebeni autoput kroz celu zemlju , bez kredita???:roll:

Па јел ти знаш колико је Република Србија задужена ?
И где је отишао тај новац ?
И одакле да вратимо дуг иностраним повериоцима кад ова и прошла власт све продадоше странцима ?

Ti si, idididi, covek zapanjujucih mentalnih kapaciteta. Ja se svaki put iznova iznenadim.

Taj isti Mrkonjic je takodje "hteo da im sagradi autoput da ne idu na magarcima" u svakom dnevniku od '93 naovamo.

pa sta ako opet slaze???.......sto me bole qraz.......ako naprave put, hvala......ako ne naprave, ko ih yebe......ni prvi ni zadnji put da su slagali.......:D

sta unapred kukas , ko baba pred trpanje???......kao, tebi ce nesto neko da uzme ili neces moci da zaspis ako i dalje ne bude puta kroz srbistan??......smesan si ,bre , do bola....:mrgreen:

Па јел ти знаш колико је Република Србија задужена ?
И где је отишао тај новац ?
И одакле да вратимо дуг иностраним повериоцима кад ова и прошла власт све продадоше странцима ?

i sta sad???

sto ste glasali za budaletine koje su uvalile srbiju u dugove??....pa sada necete vise da se zaduzujete??:hahaha::hahaha:.......uvredili ste se, ko mlada.....:hahaha:

pa kako mislis, nesreco , da se ista u srbiji izgradi bez kredita??.....dace tvoj tata pare?:hahaha::hahaha::hahaha:

kredit je do yaya.....8 godina grejs perioda.......kamata toliko mala kao da je nema...

i opet ne valja??.......:dash::dash::dash:

pa koja je drzava napravila yebeni autoput kroz celu zemlju , bez kredita???:roll:
Хајде да је све тако као што кажеш !!! :ok::ok::ok:
Ко нам и на основу чега,
може гарантовати да ће те паре бити утрошене наменски
и да ћемо најзад довршити тај аутопут !?:think::think::think:

А на основу свега што смо преживели и доживели од демократске власти и што на жалост још увек преживљавамо и доживљавамо, ови који сумњају у овај "кредит" ( међу којима сам и ја ) , имају потпуно право да се тако и понашају !!!!

КОЛИКО ПАРА ЈЕ "УШЛО" У СРБИЈУ ДО САДА И ШТА ЈЕ НАПРАВЉЕНО!?

Od 30 milijardi dolara ukupnog spoljnog duga Srbije, 2009. godine na naplatu stiže pet milijardi, što je nešto manje od polovine deviznih rezervi NBS. Svaki stanovnik Srbije dužan 4.000 dolara.

Spoljni dug Srbije je na kraju 2000. godine iznosio 10,83 milijardi dolara.

pa sta ako opet slaze???.......sto me bole qraz.......ako naprave put, hvala......ako ne naprave, ko ih yebe......ni prvi ni zadnji put da su slagali.......:D

sta unapred kukas , ko baba pred trpanje???......kao, tebi ce nesto neko da uzme ili neces moci da zaspis ako i dalje ne bude puta kroz srbistan??......smesan si ,bre , do bola....:mrgreen:

Pa sta lupas onda "e sad necemo vise na magarcima, sad ce Mrkela nama put da napravi"?

Kao, ko sme nesto protiv Mrkele i njehovih graditeljskih podviga da kaze.

Lupetas k'o otvoren prozor.

ALI NIJE SWE TAKO CRNO!!!!
ZADUZHILI SMO SE JOSH WISHE BEZ IKAKWE SHANSE DA SE TO JEDNO DANA WRATI- Crnje je

ma naravno.......ti se razumes u medjunarodne kredite ko marica u krivi mi qraz:dash:

srbija jeste zaduzena, ali nije ni priblizno najzaduzenija u regionu , a ni sire.........svaka drzava na svetu je zaduzena ( sem enver hodzine albanije i causeskove rumunije ) , pa sta???

tako to funkcionise u svetu.....amerika je najzaduzenija , a ipak je najrazvijenija i najjaca ...........problem je sto necete da radite, nego samo drqate qraz i kukate......nema toliko velikog kredita koji predstavlja problem za zemlju koja proizvede vise nego sto su joj dospele obaveze........

a za srbistan je svaki kredit ko kuca , jer nista i ne radi.........a bez kredita mozete da se uhvatite za usi klempava i da igrate po njivama kolo :mrgreen:

Pa sta lupas onda "e sad necemo vise na magarcima, sad ce Mrkela nama put da napravi"?

Kao, ko sme nesto protiv Mrkele i njehovih graditeljskih podviga da kaze.

Lupetas k'o otvoren prozor.

pa poceo si da quqas unapred , ko baba dok joj ga jos nisu stavili.......:hahaha::hahaha:

dobili su pare.....javno objavili ......sada neka prave............da vidimo i to cudo u srbistanu:think:

ako zayebu.......a vi ih i dalje birajte , kada ste mentoli........ali ne cvili pre nego si video ima li sta od te price............

Od 30 milijardi dolara ukupnog spoljnog duga Srbije, 2009. godine na naplatu stiže pet milijardi, što je nešto manje od polovine deviznih rezervi NBS. Svaki stanovnik Srbije dužan 4.000 dolara.

Spoljni dug Srbije je na kraju 2000. godine iznosio 10,83 milijardi dolara.

pa sta???

ajde ti neko resenje da das........eventualno da se raspise zajam za preporod srbije:hahaha::hahaha:

da prestanemo da se zaduzujemo???,.,,,,,,,da ne uzimamo ni kredite za reprogram??:hahaha::hahaha::hahaha:

kakvi kukavci , yebote.......kako sami sebi niste smorni??........samo placete ko *****

Хајде да је све тако као што кажеш !!! :ok::ok::ok:
Ко нам и на основу чега,
може гарантовати да ће те паре бити утрошене наменски
и да ћемо најзад довршити тај аутопут !?:think::think::think:

А на основу свега што смо преживели и доживели од демократске власти и што на жалост још увек преживљавамо и доживљавамо, ови који сумњају у овај "кредит" ( међу којима сам и ја ) , имају потпуно право да се тако и понашају !!!!

КОЛИКО ПАРА ЈЕ "УШЛО" У СРБИЈУ ДО САДА И ШТА ЈЕ НАПРАВЉЕНО!?

53.000.000.000 еура
и ништа направљено није

(ови кредит ће контролисати они који га и дају само чух да је у тој СВЦКОЈ БАНЦИ на раду извесни Лабус Мирољуб? чувени СВЕЦКИ ЕКСПЕРАТ)

[/SIZE][/B]

naravno da moras da radis, kada nemas mooda da budes kriminalac...:hahaha:

ima da radis za 200 ojra dok ne crknes........zato sto si malo yaye.....i da kukas na netu kako ti je tesko:hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha:
Opet ti ingidawida glumish milana tarota z:D.
I mislish da znash ista o meni :hahaha:
Samo ti mene stawljaj u kalup z:D.
Dodaj mi josh i da sam bezub ako tje biti lakshe!
Dakle imamo lika koji mora da swakome pokazhe swoj kompleks, koji se hwali da je kirmilatz, i koga mi trebamo da uopshte slushamo na owom forumu
:hahaha:

pa sta???

ajde ti neko resenje da das........eventualno da se raspise zajam za preporod srbije:hahaha::hahaha:

da prestanemo da se zaduzujemo???,.,,,,,,,da ne uzimamo ni kredite za reprogram??:hahaha::hahaha::hahaha:

kakvi kukavci , yebote.......kako sami sebi niste smorni??........samo placete ko *****

Па на шта је отишло 20 милијарди долара које се ова власт задужила за 8 година у име грађана Србије ?
Да ли је изграђен цео Ауто-пут до Бугарске и Македонске границе ? Да није нека нова болница изграђена или нека хидроцентрала у Србији ? Да није уложено у пољопривреду ? Где је отишло 20 милијарди долара ?
СФРЈ је највише била задужена 18,5 милијарди долара, а Србија је за сад задужена 30 милијарди са тенденцијом раста.

Back