Ali baba, 40 razbojnika!

Tako ja odgovaram sa trista!... da me ne pitaju vise nista, realno ni ja nemam pojma tacnu cifru jer nikad nisam brojala, morala bih uz muku da se prisetim onih nebitnih stvari, a duge veze, par njih, dobro pamtim...:)
Seljak? Nemam pojma, ali iskompleksirana budala znam ko je...: )))))

To sa koliko je njih bila nema veze jer ukoliko je polovnjaca ti ces je naguziti i ispedalirati i bas te zaboli da li je bila sa 10 ili 50 naravno takvu razbusenu neces zeniti ni pod tackom razno.Mozes joj obecati sve naravno ako ti to daje laksi rpolaz i ubrzava put do snoske ali cim se izdivljas i zadovoljis sutni je u dupe i trazi drugu.

Naravno zenska od 34 nije bas interesantna za zenidbu, ima previse emotivnih lomova i tesko da je neostecena prosla kroz to. To je ujedno i jedan od odgovora zasto je cifra vazna.

ta je zapatila ko zna kakve bolesti i infekcije ,i ko zna kolko puta se lecila , plus i traume i istanjila zivce , od takve treba bezati ko djavo od krsta a kondom koristiti ultra-debeo...da ne pominjem ako nije valjala za njih 40 tebi ce bas da bude dobra ,ko tu onda ispada glup , ma idi begaj :roll:

Ja sam pitao, a i one su odgovarale. Cifre su bile..ihaaaaaj.
No, lako je za mene, je l tako, znate, ja sam seljak.
Na mestu neke žene da sam, valjda bih mislio kao što i većina piše ovde, ali ponekad bih zapitao sebe... zašto oni što ne pitaju...ne pitaju?

pa to je logika samo treba ukljuciti mozak ,znaci ako je pocela sa 16god , do 34- imas 18 punih godina taslachenja njene vagine ,i ako je menjala u proseku na 6 meseci ,znaci poneka veza od godinu -dve ,poneka kombinacija od 10tak dana , to sveukupno izadje na 36 momaka...!!!
nema ni potrebe da pitam uvek sve sam sracunam.
tacno ,eto pogodio sam sa tacnoscu od plus/minus 10%. ma sve znam :)

Recimo, treba da se zzenite. U napadu mazohizma, pitate izabranicu koliko ih je imala pre vas. Nakon tri dana prisechanja, ona odgovara: 40!

E sad, recimo da imate po 34 godine, da bi ova cifra imala smisla.
Pitanje je: ko je najvechi seljak?

Onaj ko kuka sto sada prodaje paradajez za 20 dinara, a do pre 3 meseci ga prodavao za 140.

Seljacka posla.

• Podržavam
Reactions: Cru
a zasto je mushkarcima to uopshte tolko vazhno sa koliko njih je ona bila?

Muskarci povezuju broj seksualnih partnera sa nekim "postenjem" kod zena, dok obicno u muskom svetu vazi sto vise to bolje.

E sad, sta veliki broj partnera znaci o nekoj osobi (bez obzira da li je muskarac ili zena). Ili gleda seks kao praznjenje, ono, drugarski se seksaju na jedno vece, pa kud koji, bez obaveza, ili ne moze da ostavi psihicku i emotivnu vezu, ili zeli da se izivi.

Stoji, ljudi smo, pravimo greske, ali 40 gresaka...pa ne ide to. Neko je tu onda mnogo glup, ili naivan, ili laze da su to "greske".

E sad, stoji, proslost je proslost, oni mozda liberalniji mogu i da neke stvari koje su bile u proslosti da stave u stranu.
"Covek je ono sto cini", uglavnom.

A ako neko osudjuje nesto, neko drugi verovatno nece, tako da svaka vreca nadje zakrpu, uglavnom.

Na kraju, mozda i to nije toliko bitno, dokle god ta osoba nije nesto "pokupila".

Наравоучење а жене: да ми све лепо стиснемо колена и не дамо им, кад добију не знају да цене, него прво свадба, предбрачни уговор у коме све преписује на моје име и онда вози мишко кад ме не боли глава.

• Podržavam
Reactions: Cru
u jjebo te al je bila vredna :lol:
nije je iz kolevke uzeo to je tacno, al ne kontam zasto ako je neko u stabilnoj normalnoj ozbiljnoj zovite je kako ocete vezi ne bi prico i o nekim bivsim vezama, sto je to toliko strasno
mislim samo pitanje bas o broju jeste malo glupo ali u sustini sama prica o nekoj proslosti je ok, pa pricate o svemu sto ne bi malo i o tome
e sad kao sesti pa brojati pa reci tacan broj, ili zahtevati da neko broji, je debilno po meni vise nego seljacki...klinacki....

Наравоучење а жене: да ми све лепо стиснемо колена и не дамо им, кад добију не знају да цене, него прво свадба, предбрачни уговор у коме све преписује на моје име и онда вози мишко кад ме не боли глава.

ne generalizuj molim te :(

Ja sam seljak, kako god okrenes.
Ako ja sa 34 sam bio sa njih 5, ocekujem isto i od nje, ok 2-7 plus minus, ali +35 mi ne ide bas.

Mozda sam ja konzervativan po tom pitanju, ali 35+ partnera, pitam se zasto?

Cisto sumnjam da su to bile ozbiljne veze, a za brak trazim osobu koja zeli ozbiljnu vezu.
Ne treba mi neko ko je hteo da se izivi u mladosti pa sa mnom da se smiri, jer nisam ni ja takav.

Ono sto dajem, to i trazim.
pa to sto neko sa nekim drugim nije imao ili zeleo ozbiljnu vezu ne znaci da nece sa tobom istu, missim pa nismo svi isti ljudi u istim sistuacijama pa da kopiramo tudje sablone.

Zar ti stvarno mislis da zbog tih sto im sve smeta treba da stiskas kolena? Pa dovoljno je da se sa takvima rukujes i da znas koliko je sati...

Back