mario80
Legenda
- Poruka
- 72.790
To nije imao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije imao
O tome pricam....ABS sigurno imao to i ne utice nesto na samu voznju, ali ESP umrtvi auto.To nije imao
A on radi na niskim obrtajima ili se budi tek na preko 4000?Posebno Cooper S.
To isključim uvek kada mi je do zabave, kada vozim normalno uključim.O tome pricam....ABS sigurno imao to i ne utice nesto na samu voznju, ali ESP umrtvi auto.
Zabavan je za voznju u vise rezima.A on radi na niskim obrtajima ili se budi tek na preko 4000?
On ima varijabilnu i vrti se kao atmo zato je i zabavan, nema rupu skoro nikakvuA on radi na niskim obrtajima ili se budi tek na preko 4000?
Mislis na kompresorOn ima varijabilnu i vrti se kao atmo zato je i zabavan, nema rupu skoro nikakvu
I ja isto, urla, vrišti a ne ide. Italijanski automobili me podsećaju na apenca, vrišti, izmenjaš sve brzine a ideš 40 kmhNe mogu da verujem sta pročitah
Obrtaji ti daju adrenalin a imas I kočenje motorom za soortsku voznju..Svaki jači dizel ide dobro na niskim obrtajima ali to nikad nece biti isto kao benzinac koji vrti visoko..Jel ste vas dvojica seli nekad na motor vozili neki sportski auto
Igi ne kapira sta hocu da kazem, nije samo brzina i visoki obrtaji presudna za zabavnu voznju.I ja isto, urla, vrišti a ne ide. Italijanski automobili me podsećaju na apenca, vrišti, izmenjaš sve brzine a ideš 40 kmh![]()
cuore sportivo - srce sportskoNajlepši dizajn najgori kvalitet u principu opisuje žabare.