- Poruka
- 84.914
Па гдје нађе да окачиш зеленог, бруко и срамото?! Скидај ово ругло и турај црвени, не срамоти форум!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па гдје нађе да окачиш зеленог, бруко и срамото?! Скидај ово ругло и турај црвени, не срамоти форум!![]()
Znaci da nije bas elastican nego mora da se nategne s oprostenjem.Još nesvakidašnjije je da je u zavisnosti od verzije najveću snagu razvijao pri 8000 - 9400 obrtaja.
Ne to je njihov nacin razmisljanja oni ne vole dosadne aute .. Vole kad se motor vrti kad imaju zvuk motora na visokim obrtajama preko izduva .. To je cesto I boljka tog motora jer ga ljudi guraju non stop u visoke obrtaje da bi imali taj efekat .Rekao sam vam kad sednes u dosadan auto koji ne ide onda ga vozis penzionerski a kad sednes u nesto sto ide i zvuci dobro onda ga cepasZnaci da nije bas elastican nego mora da se nategne s oprostenjem.
Bolja investicija ne postoji ako si sretan da imas mogugucnost da naletis na dobar primerak povoljno ..Pogledajte prilog 1653123
Stradale je 1968 koštao nov nekih $17.000 , što je u danjašnjim parama oko $160.000
Danas je preko 3 miliona
Italijani vade vise konja iz 0,6l motora nego sto ti imaš u tom svomMoj hyundai ide ko testarosa![]()
Ne znaju oni da naprave auto, to je problem nije fora da ga ti vrtis stalno u visoke obrtaje nego da uvek bude zabavan za voznju i pri nizim obrtajima u svim obrtajima, to danas niko skoro ne zna da napravi.Ne to je njihov nacin razmisljanja oni ne vole dosadne aute .. Vole kad se motor vrti kad imaju zvuk motora na visokim obrtajama preko izduva .. To je cesto I boljka tog motora jer ga ljudi guraju non stop u visoke obrtaje da bi imali taj efekat .Rekao sam vam kad sednes u dosadan auto koji ne ide onda ga vozis penzionerski a kad sednes u nesto sto ide i zvuci dobro onda ga cepas
Da baš, montiraju motor od peglice sa turbinom. Baš su pametniItalijani vade vise konja iz 0,6l motora nego sto ti imaš u tom svom
Ko ne zna da napravi zabavn auto ?Ne znaju oni da naprave auto, to je problem nije fora da ga ti vrtis stalno u visoke obrtaje nego da uvek bude zabavan za voznju i pri nizim obrtajima u svim obrtajima, to danas niko skoro ne zna da napravi.
Ufff kako ide ko po šinama ludnica. Ali raspad kanta nov nije mogo više od 40 kkm pa menjaš pola auta.Posebno Cooper S.
Dobro Corrado, to je stara skola, pricam za ove koji su puni elektronike.Može da bude zabavan ja sam vozio corada g60 išao je jako lepo i vrteo se fino. Znao sam i da driftujem sa njime po slaviji. Napravim krug i cela slavija stane i gleda![]()
Do prvog ćoška u ovako imaju problema a ne da im natovaris jos 60-70ks .Da stavim biturbo morao bi i krila da montiram![]()
I on je imao sve u elektronici jbg tada ali mi nije smetalo da divljam.Dobro Corrado, to je stara skola, pricam za ove koji su puni elektronike.
ESP?I on je imao sve u elektronici jbg tada ali mi nije smetalo da divljam.
Nemaju nikakvih problema samo okreneš ključ i 1500 km put u cugu.Do prvog ćoška u ovako imaju problema a ne da im natovaris jos 60-70ks .