Alfa mužjak

Не ради спонтано. Ради намерно. Мора да се наметне. Има тај порив да он води причу.
MOžda grešim, ali ti mi deluješ baš tako. Nismo se puno sretali, ali i kad jesmo uvek si ti nametao svoju priču i vodio glavnu reč. Za mene si ti klasičan primer Alfe. Ja definitivno od danas postajem sigma.

Evo vidiš, ti meni daješ, dakle ti odlučuješ na kraju.
Ја одлучујем о себи. Измичем се и баш ми брига. Ви сада између себе одлучујете ко ће да буде. Ја ти кажем "буди ти", али ја не одлучујем. Ја себе вадим из тога.

MOžda grešim, ali ti mi deluješ baš tako. Nismo se puno sretali, ali i kad jesmo uvek si ti nametao svoju priču i vodio glavnu reč. Za mene si ti klasičan primer Alfe. Ja definitivno od danas postajem sigma.
Где ја водим главну реч?

Секу ме на сваком кораку. Или дођу острашћени другосрбијанци или се појави труст жентурача и ударе са свих страна.

Ja sam dugo bio Alfa, ali pre neki dan me je @~sweet girl~ bacila u dilemu, i sad se razmišljam da postanem sigma, možda mi to više priliči. Ovo kad si Alfa uvek gomila beta, gama, delta i slabijih mužjaka idu za tobom i laju i onda ti nekad bude dosadno, nekad ti žao, a nekad shvatiš da su njihovi strahovi opravdani i da nemaju veze s tobom. E to kad mi je palo na pamet pomislih pa možda ipak da budem sigma. Nzm, videću, javiću ili ću otvoriti temilicu.
Poyy.
Navikao si na to.
Možda možeš eksperimentalno neko vrijeme promijeniti ponašanje pa vidjeti prija li ti...

Ni ja ne znam šta sam, ali sam shvatila da te razumijem kao da sam ja pisala.
A što se kaže, ljudi su Isusa razapeli. Kamo neće nekoga od nas...

Pomogao si mi nešto da shvatim. Mislila sam da je to nešto među ženama, ali znači ima i kod vas.
Hmm. Možda je to kompliment, možda si konkurencija jer se dopadaš ženama, neka ljubomora...???

Navikao si na to.
Možda možeš eksperimentalno neko vrijeme promijeniti ponašanje pa vidjeti prija li ti...

Ni ja ne znam šta sam, ali sam shvatila da te razumijem kao da sam ja pisala.
A što se kaže, ljudi su Isusa razapeli. Kamo neće nekoga od nas...

Pomogao si mi nešto da shvatim. Mislila sam da je to nešto među ženama, ali znači ima i kod vas.
Hmm. Možda je to kompliment, možda si konkurencija jer se dopadaš ženama, neka ljubomora...???
Ljubomora, nema šta drugo.

Back