крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 11.082
Нека је алфа. То не значи да је најјачи на свету.Pa ne može 1 na 1 sa njim, niti je pošteno niti je realno. Pričamo o Alfi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека је алфа. То не значи да је најјачи на свету.Pa ne može 1 na 1 sa njim, niti je pošteno niti je realno. Pričamo o Alfi!
Плачи ти...Na sto muzjaka ide jedan alfa..placite...
Pa naravno da jeste, onog trenutka kad nije najjači onda više nije Alfa.Нека је алфа. То не значи да је најјачи на свету.
Sto ja da placem, sta mene briga ja nisam muzjak...Плачи ти...

Не знам. Ја никада нисам напао некога у руљи.Pa naravno da jeste, onog trenutka kad nije najjači onda više nije Alfa.
Не мислим ја на то да си мужјак, већ каквог имаш.Sto ja da placem, sta mene briga ja nisam muzjak...![]()
Pa možda si ti onda Alfa?Не знам. Ја никада нисам напао некога у руљи.
Исто тако нису кретали ни на мене на улици.
Једино сам имао проблем са људима у школи. Ту су имали заштиту наставника и родитеља. Већ ван дворишта се нису тако понашали.
Onaj koga imam za mene je apsolutni alfa...Не мислим ја на то да си мужјак, већ каквог имаш.

Pa otimajte se ko vam braniNa sto muzjaka ide jedan alfa..placite...
Не. Ја сам свој човек.Pa možda si ti onda Alfa?
Ти да си срећна и задовољна не би овде покушавала да изазиваш.Onaj koga imam za mene je apsolutni alfa...
..dakle, logicno, ko je alfa a ko nije procenjujemo mi zene..![]()
Ovo je tako holivudska izjava!Не. Ја сам свој човек.
Алфа је онај који се намеће, који хоће да води, да буде вођа, да буде виђен.
Ја сам ишао сам и још увек идем.
I otimamo se..Pa otimajte se ko vam brani
..priroda, sta ces...Ma Barbi je retko inteligentna femme ovdeТи да си срећна и задовољна не би овде покушавала да изазиваш.
Jasno ni ja protiv moje da analiziram to Zivotinjsko carstvoI otimamo se....priroda, sta ces...
Ne moze se protiv prirode...
Tako je, Alfa niikad ne napada druge, ali ne da na sebe!
Не. Није тако.Tako je, Alfa niikad ne napada druge, ali ne da na sebe!
MIslim da to Alfa spontano radi, evo ti si ušao i skrenuo pažnju svih i namećeš svoju priču.Алфа је тип који када уђе у неки просторију жели да већина скрене пажњу на њега, да он наметне своју причу, да га следе, да он дели и да он одлучује.
Мене баш брига за то.
I kad analiziramo, dzaba analiziramo..alfe su retke zverke i sa zenske i sa muske strane...Jasno ni ja protiv moje da analiziram to Zivotinjsko carstvo

+1 uvek se drzim po straniАлфа је тип који када уђе у неки просторију жели да већина скрене пажњу на њега, да он наметне своју причу, да га следе, да он дели и да он одлучује.
Мене баш брига за то.
Nemoj da mi namećeš svoju priču ako nisi Alfa.Не. Није тако.
Не ради спонтано. Ради намерно. Мора да се наметне. Има тај порив да он води причу.MIslim da to Alfa spontano radi, evo ti si ušao i skrenuo pažnju svih i namećeš svoju priču.