Alfa mužjak

Ja sam dugo bio Alfa, ali pre neki dan me je @~sweet girl~ bacila u dilemu, i sad se razmišljam da postanem sigma, možda mi to više priliči. Ovo kad si Alfa uvek gomila beta, gama, delta i slabijih mužjaka idu za tobom i laju i onda ti nekad bude dosadno, nekad ti žao, a nekad shvatiš da su njihovi strahovi opravdani i da nemaju veze s tobom. E to kad mi je palo na pamet pomislih pa možda ipak da budem sigma. Nzm, videću, javiću ili ću otvoriti temilicu.
Poyy.

Pa naravno da jeste, onog trenutka kad nije najjači onda više nije Alfa.
Не знам. Ја никада нисам напао некога у руљи.

Исто тако нису кретали ни на мене на улици.

Једино сам имао проблем са људима у школи. Ту су имали заштиту наставника и родитеља. Већ ван дворишта се нису тако понашали.

Не знам. Ја никада нисам напао некога у руљи.

Исто тако нису кретали ни на мене на улици.

Једино сам имао проблем са људима у школи. Ту су имали заштиту наставника и родитеља. Већ ван дворишта се нису тако понашали.
Pa možda si ti onda Alfa?

Алфа је тип који када уђе у неки просторију жели да већина скрене пажњу на њега, да он наметне своју причу, да га следе, да он дели и да он одлучује.

Мене баш брига за то.

Алфа је тип који када уђе у неки просторију жели да већина скрене пажњу на њега, да он наметне своју причу, да га следе, да он дели и да он одлучује.

Мене баш брига за то.
MIslim da to Alfa spontano radi, evo ti si ušao i skrenuo pažnju svih i namećeš svoju priču.

Back