Алергија-ужасан свраб!

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.755
Изгребах све "до коске" дланове шака и прсте и рис стопала. Иначе сам оперисао хемороиде и рана ми још помало цури. Стављам влажне марамице или газу. Да ли то може имати везе са алергијом и генерално.....има ли неко идеју од чека то може да се јави. Највише на местима које сам описао. Дланови и прсти "развалише" !

Ljutnje bez, znam da se na dlanovima i na nezgodnim mestima izmedju prstiju najcesce stvara shuga. Ne zelim da te isprozivam da si aljkav ili ne drzis do sebe, moguce da radis neki prljav posao i da je to prosto prodrlo u kozu.
Ма где прљав.......седим у канцеларији за компом и куцам на тастатури. То ми се јавило десет дана после операције.

Ма где прљав.......седим у канцеларији за компом и куцам на тастатури. То ми се јавило десет дана после операције.
Znam samo da smo mi kao klinci na ekskurziji na Kopaoniku komplet svi fasovali shugu. Drpali smo se po dlanovima i izmedju prstiju kao blesavi, ceo razred je dobio mesec dana postedu iz skole dok se nismo oporavili po kucama. Secam se i da smo mazali neku zutu mast kojoj se ne secam imena, nalik je na medu. Sve u svemu zbog simptoma sam samo zakljucio da je mozda to u pitanju. Najbolje da odes kod infektologa i da on to pogleda.. Radis za tastaturom, ako je neko jos koristi sem tebe, moguce je i tako da ispadne neka infekcija..

Изгребах све "до коске" дланове шака и прсте и рис стопала. Иначе сам оперисао хемороиде и рана ми још помало цури. Стављам влажне марамице или газу. Да ли то може имати везе са алергијом и генерално.....има ли неко идеју од чека то може да се јави. Највише на местима које сам описао. Дланови и прсти "развалише" !
Ima li nekih promena na koži ?

Moraš da odeš na pregled.

Ovako kako si opisao ne može se reći ništa specijalno.

čini mi se da je on imao operaciju pre mesec , dva , ne može da bude od anestezije
Procitao sam,ali nisam zapamtio kada je imao tu operaciju,ali je moguce da je reakcija na nesto sto je pojeo,a njegov organizam to ne podnosi,pa izbacuje na taj nacin.Moze biti alergija,a ne mora.Sigurno je da treba da ide i ispita to dok je tako aktuelno,jer ako slucajno prodje,nece moci kasnije opet znati sta je i od cega je.

Back