Aleksinac

Informaciju dostavio MICA:

Dana 5.6.04 odrzace se svecana prozivka u 19h u Gimnaziji .
Nastava,dodatna i dopunska nastava su u kafani Tiha noc 2 .
Overavanje polozenog maturskog ispita manje od 1000 din.

Puno veselja i dobar provod zele vam svi sa krstarice...

Alexinac je najveca bedara od grada.Tamo ljudi od dosade, a i od straha od dosade nemaju sta drugo da rade pa ogovaraju, izmisljaju price, zive tudje zivote i smeju se tudjim nesrecama.Aleksinac je proklet grad, ko se iz njega ne izvuce na vreme ostaje zauvek zarobljen u masini.Znam iz licnog iskustva kakvi su tamo ljudi ista mogu da ucine od necijeg zivota.

Nilaya:
Alexinac je najveca bedara od grada.Tamo ljudi od dosade, a i od straha od dosade nemaju sta drugo da rade pa ogovaraju, izmisljaju price, zive tudje zivote i smeju se tudjim nesrecama.Aleksinac je proklet grad, ko se iz njega ne izvuce na vreme ostaje zauvek zarobljen u masini.Znam iz licnog iskustva kakvi su tamo ljudi ista mogu da ucine od necijeg zivota.
To je problem svih malih gradova...bolje reci varosica... :cry: ...

ancika:
Nilaya:
To je problem svih malih gradova...bolje reci varosica... :cry: ...

I velikih . Ali istina u malom gradu uvek izbije na videlo pre ili kasnije a u velikom te laz proguta...
Zato malo strpljenja i opreznost u izboru sa kim se druzis i neces imati problema ni u malom gradu...

osim u 14 iz beograda sada povratna karta vazi i za polazaku 16:30 za prevoznika Pilat tours

Inace cene karti su
povratna Lasta 500
povratna Pilat tours 450
u jednom pravcu
Lasta 390
Pilat tours 250

Nis uvodi elektronsko izdavanje krstenica , izvoda iz knjige rodjenih, vencanih i sl....

Postoji predlog da se to i u Aleksincu izvede ali SO Aleksinac nije preduzela inicijativu po tom pitanju.

Dali ce Nis sam izdejstvovati to ili ce ostati na tome da ako dete ne trazi sisu , nece je ni dobiti ostaje da se vidi...

Poljoprivredni fakultet beograd ce traziti da se vrati deo zemlje PIK Aleksinac koje je Fakultet dao na obradjivanje pik u jos odavno...

Neke od tih parcela su medju najboljima sto ih PIK poseduje.....

Pocinje novi kviz na TV5
Ko zna vise
ima devet ili deset disciplina i trazi se sire obrazovanje nego sto je to na slagalici ili slicnim kvizovima

Kviz se sastoji od sledećih igara:
- ABC Pitalice
- Asocijacije
- Mini Asocijacije
- Muzičke Pitalice
- Da li znaš ?
- Skrivena Slika
- Odgovori Sam
- Brze Pitalice
- Skrivalica
- Spojite parove

Prijavljivanje kandidata za drugi ciklus kviza "Ko zna više?"
na telefone 018/324-498 i 018/332-646

detaljno obavestenje je na

www.koznavise.co.sr

inace ovo sr je surinam......

U Aleksinacu Laptop Toshiba A10 serija
najevtinije 1170e

inace dell latitude je 610e

HP NX9005 (atlon na 2200) je 805e
ADI TFT ultra brzi (za igre i filmove) 15 inca 330e
ADI TFT ultra brzi (za igre i filmove) 17 inca 470e
NEC TFT ultra brzi 17 inca 510e

sve sa racunom i novo

U moru sivila i najvecih bedaka, Aleksinac zauzima jedno veoma visoko pocasno mesto!
Da nam nije autoput i da ne prolazi put za SokoBanju bili bi toliko izolovani da bi ziveli kao oni Amisi u USA!!! Gde se dade dedi Aleksi da bas tu sagradi baraku oko koje je sada nekoliko stotina godina kasnije niklo nekoliko novih barakica! Moj predlog je da mi damo predlog vladi Srbije da ona izmesti ceo grad na neku drugu lokaciju, po mogu'stvu malo severnije!!!
Pozdrav za sve Aleksincane!!!

slavcecaci:
U moru sivila i najvecih bedaka, Aleksinac zauzima jedno veoma visoko pocasno mesto!
Da nam nije autoput i da ne prolazi put za SokoBanju bili bi toliko izolovani da bi ziveli kao oni Amisi u USA!!! Gde se dade dedi Aleksi da bas tu sagradi baraku oko koje je sada nekoliko stotina godina kasnije niklo nekoliko novih barakica! Moj predlog je da mi damo predlog vladi Srbije da ona izmesti ceo grad na neku drugu lokaciju, po mogu'stvu malo severnije!!!
Pozdrav za sve Aleksincane!!!

meni se bas svidja klima u aleksincu.
narocito kad posle pola pet leti krene da pirka vetric.

Bio sam u Paladiumu u Aleksincu i ostao sokiran drugi put kad sam svratio.

Vidi sankerka novo lice , nije "odavle" i na narucenu koka kolu mi donosi skupljene ostatke pepsija od gostiju(izgleda da je to vece popila otkaz jer je kasnije usluzivao gazda).
Hajde to sto sam dobio golf kolu ili pepsi , ali koka kolu sigurno nisam , vec mi poznanik koji je tu blizu , ali za drugim stolom isto sokiran gledajuci , ono sto ja nisam mogao , ali sam u ukusu osetio .
Ostalima je takodje donesen neadekvatno next boca sa SU VOCE sokom sipanim iz tetrapaka .To je po ukusu hajde slicno , ali po ceni nije , a kad prodaju next bocca onda bi trebalo da je donesu kao u svim kaficima zatvorenu...

I na kraju dolazi gazda , naplacuje i naravno ne daje fiskalni racun iako je u obavezi.

Sledeci dan je ostalo drustvo bilo bez mene i na primedbu jednog od njih da se pice otvara kod njih za stolom , kelnerica se naljutila i donela boce zatvorene , ostavila ih tako bez otvaraca da se otvore. Naravno da su mi drugari snalazljivi , ali dali i ja sutra kad dodjem sa nekom devojkom treba da se igram "ko ce koga" seljak mene ili ja seljaka.

Cujem ja u taj vas Aleksinac svasta se desava. Ludilo bre. U beli svet me sustigo glas: u Aleksinac
otvoren Paladijum.Jes bre.Moz biras na koji ces spratovi da se denes.Tako.A na svaki spratovi drugo imas da popijes. Cef ti ovo, cef ti ono. A tek kolaci od koji dan bre oces,sam da izabires. Aha.
A nocni zivoti-LUDILO! Neke sume, po sume kavane,pevanje, pijenje. A i po grad tako. Iha,iha- sve do dvanaest sata, di bre to jos ima? Pa kuj bre rece mrtvilo, sram da ga bide. NEMA ZIVLJI GRAD BRE OD ALEKSINAC (A I KARTA ZA AVTOBUS JEVTINA).

Cujem ja u taj vas Aleksinac svasta se desava. Ludilo bre. U beli svet me sustigo glas: u Aleksinac
otvoren Paladijum.Jes bre.Moz biras na koji ces spratovi da se denes.Tako.A na svaki spratovi drugo imas da popijes. Cef ti ovo, cef ti ono. A tek kolaci od koji dan bre oces,sam da izabires. Aha.
A nocni zivoti-LUDILO! Neke sume, po sume kavane,pevanje, pijenje. A i po grad tako. Iha,iha- sve do dvanaest sata, di bre to jos ima? Pa kuj bre rece mrtvilo, sram da ga bide. NEMA ZIVLJI GRAD BRE OD ALEKSINAC (A I KARTA ZA AVTOBUS JEVTINA).

Back