Bio sam u Paladiumu u Aleksincu i ostao sokiran drugi put kad sam svratio.
Vidi sankerka novo lice , nije "odavle" i na narucenu koka kolu mi donosi skupljene ostatke pepsija od gostiju(izgleda da je to vece popila otkaz jer je kasnije usluzivao gazda).
Hajde to sto sam dobio golf kolu ili pepsi , ali koka kolu sigurno nisam , vec mi poznanik koji je tu blizu , ali za drugim stolom isto sokiran gledajuci , ono sto ja nisam mogao , ali sam u ukusu osetio .
Ostalima je takodje donesen neadekvatno next boca sa SU VOCE sokom sipanim iz tetrapaka .To je po ukusu hajde slicno , ali po ceni nije , a kad prodaju next bocca onda bi trebalo da je donesu kao u svim kaficima zatvorenu...
I na kraju dolazi gazda , naplacuje i naravno ne daje fiskalni racun iako je u obavezi.
Sledeci dan je ostalo drustvo bilo bez mene i na primedbu jednog od njih da se pice otvara kod njih za stolom , kelnerica se naljutila i donela boce zatvorene , ostavila ih tako bez otvaraca da se otvore. Naravno da su mi drugari snalazljivi , ali dali i ja sutra kad dodjem sa nekom devojkom treba da se igram "ko ce koga" seljak mene ili ja seljaka.