Aleksić se sastao sa Vulinom? Navodno razgovarali u Izraelu, daleko od očiju javnosti

Опет ми желиш зло
и удараш на моја уверења.

Нису уверења, већ заблуде

Одавно си ти Сатанин слуга
мада тога наравно ниси свестан !
Џаба се браниш, желим ти свако добро од Бога... ал форум је мало незгодан за поверење
 
ALEKSIĆ SE SASTAO SA VULINOM? Navodno razgovarali u Izraelu, daleko od očiju javnosti
Veljko Petranović | Vesti 30.09.2023 21:16

Na večerašnjem protestu opozicije u Beogradu okupili su se gotovo svi organizatori ovog okupljanja osim jednog, koji je do sada uvek bio tu.
ALEKSIĆ SE SASTAO SA VULINOM? Navodno razgovarali u Izraelu, daleko od očiju javnosti

Foto: Alo/Printscreen

Miroslav Aleksić nije prisustvovao skromno posećenom skupu jer se, prema nezvaničnim saznanjima, trenutno nalazi u Izraelu.
Ne bi to bilo ništa čudno, s obzirom na to da su i druge vođe opozicionih partija često pozivali na proteste u Beogradu dok su oni sami uživali na plažama nekih ekskluzivnih destinacija. Ipak, Aleksićev odlazak u Izrael s razlogom je prošao "ispod radara" medija.
Prema nezvaničnim saznanjima, on se u Jerusalimu sastao sa Aleksandrom Vulinom gde su obavili duži sastanak.
- Detalji razgovora za sada nisu poznati, ali se pretpostavlja da ima veze sa izborima koji će uskoro biti održani - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Kako dodaje, sasvim je jasno da među vođama opozicije odavno postoji međusobno nepoverenje, pa Aleksić, kao neko ko je tek osnovao politički pokret, verovatno želi da se osigura i ostvari određenu prednost u odnosu na ostatak opozicije.
Da li je to dokaz da je Aleksić spreman da sarađuje sa bilo kim, pa i sa predstavnicima vlasti, samo da bi pokupio neku funkciju? To pitanje je sasvim logično, posle cepanja Narodne stranke i formiranja sopstvenog pokreta.
- Ako se sazna o čemu su tačno razgovarali Vulin i Aleksić možda će i neki odnosi u opoziciji biti jasniji. Ko tu sa kim radi i sarađuje... Ovako je sve maglovito, ali svakako da nije baš uobičajeno da se jedan od vođa opozicije, iza leđa drugih, sastaje sa predstavnikom vlasti i to u drugoj zemlji - kaže izvor.
Posle ovih saznanja, novinari redakcije Alo! nisu uspeli da stupe u kontakt sa Miroslavom Aleksićem kako bi potvrdio ili demantovao navode izvora, a upit sa istim pitanjima je poslat i Aleksandru Vulinu, ali odgovor do objavljivanja teksta nije stigao.

https://www.alo.rs/vesti/politika/8...se-navodno-sastao-sa-aleksandrom-vulinom/vest

Haha, kada sam video ovu vest od režimskog Alo krenule teorije da mi se motaju po glavi. Dakle za vreme Banjske i priprema za nove izbore jel ovo treba da oblati Vulina ili Aleksića, pitanje je sad? :lol:
aleksica of skroz
 
Нису уверења, већ заблуде

Опет ?!! :roll:

Џаба се браниш, желим ти свако добро од Бога... ал форум је мало незгодан за поверење

Мало се повлачиш ?
То је добро, има шансе за тебе.
Мале, али има !

Да си се извинио и рекао шта ми би натурам ти своје,
знао бих да си близу излечења.
Овако ...

Мора још пуно да се лупа главом ...
 

Back
Top