Aleksić se sastao sa Vulinom? Navodno razgovarali u Izraelu, daleko od očiju javnosti

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
85.864
ALEKSIĆ SE SASTAO SA VULINOM? Navodno razgovarali u Izraelu, daleko od očiju javnosti
Veljko Petranović | Vesti 30.09.2023 21:16

Na večerašnjem protestu opozicije u Beogradu okupili su se gotovo svi organizatori ovog okupljanja osim jednog, koji je do sada uvek bio tu.
ALEKSIĆ SE SASTAO SA VULINOM? Navodno razgovarali u Izraelu, daleko od očiju javnosti

Foto: Alo/Printscreen

Miroslav Aleksić nije prisustvovao skromno posećenom skupu jer se, prema nezvaničnim saznanjima, trenutno nalazi u Izraelu.
Ne bi to bilo ništa čudno, s obzirom na to da su i druge vođe opozicionih partija često pozivali na proteste u Beogradu dok su oni sami uživali na plažama nekih ekskluzivnih destinacija. Ipak, Aleksićev odlazak u Izrael s razlogom je prošao "ispod radara" medija.
Prema nezvaničnim saznanjima, on se u Jerusalimu sastao sa Aleksandrom Vulinom gde su obavili duži sastanak.
- Detalji razgovora za sada nisu poznati, ali se pretpostavlja da ima veze sa izborima koji će uskoro biti održani - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Kako dodaje, sasvim je jasno da među vođama opozicije odavno postoji međusobno nepoverenje, pa Aleksić, kao neko ko je tek osnovao politički pokret, verovatno želi da se osigura i ostvari određenu prednost u odnosu na ostatak opozicije.
Da li je to dokaz da je Aleksić spreman da sarađuje sa bilo kim, pa i sa predstavnicima vlasti, samo da bi pokupio neku funkciju? To pitanje je sasvim logično, posle cepanja Narodne stranke i formiranja sopstvenog pokreta.
- Ako se sazna o čemu su tačno razgovarali Vulin i Aleksić možda će i neki odnosi u opoziciji biti jasniji. Ko tu sa kim radi i sarađuje... Ovako je sve maglovito, ali svakako da nije baš uobičajeno da se jedan od vođa opozicije, iza leđa drugih, sastaje sa predstavnikom vlasti i to u drugoj zemlji - kaže izvor.
Posle ovih saznanja, novinari redakcije Alo! nisu uspeli da stupe u kontakt sa Miroslavom Aleksićem kako bi potvrdio ili demantovao navode izvora, a upit sa istim pitanjima je poslat i Aleksandru Vulinu, ali odgovor do objavljivanja teksta nije stigao.

https://www.alo.rs/vesti/politika/8...se-navodno-sastao-sa-aleksandrom-vulinom/vest

Haha, kada sam video ovu vest od režimskog Alo krenule teorije da mi se motaju po glavi. Dakle za vreme Banjske i priprema za nove izbore jel ovo treba da oblati Vulina ili Aleksića, pitanje je sad? :lol:

Veljko Petranović | Vesti 30.09.2023 21:16

Na večerašnjem protestu opozicije u Beogradu okupili su se gotovo svi organizatori ovog okupljanja osim jednog, koji je do sada uvek bio tu.

Foto: Alo/Printscreen

Miroslav Aleksić nije prisustvovao skromno posećenom skupu jer se, prema nezvaničnim saznanjima, trenutno nalazi u Izraelu.
Ne bi to bilo ništa čudno, s obzirom na to da su i druge vođe opozicionih partija često pozivali na proteste u Beogradu dok su oni sami uživali na plažama nekih ekskluzivnih destinacija. Ipak, Aleksićev odlazak u Izrael s razlogom je prošao "ispod radara" medija.
Prema nezvaničnim saznanjima, on se u Jerusalimu sastao sa Aleksandrom Vulinom gde su obavili duži sastanak.
- Detalji razgovora za sada nisu poznati, ali se pretpostavlja da ima veze sa izborima koji će uskoro biti održani - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Kako dodaje, sasvim je jasno da među vođama opozicije odavno postoji međusobno nepoverenje, pa Aleksić, kao neko ko je tek osnovao politički pokret, verovatno želi da se osigura i ostvari određenu prednost u odnosu na ostatak opozicije.
Da li je to dokaz da je Aleksić spreman da sarađuje sa bilo kim, pa i sa predstavnicima vlasti, samo da bi pokupio neku funkciju? To pitanje je sasvim logično, posle cepanja Narodne stranke i formiranja sopstvenog pokreta.
- Ako se sazna o čemu su tačno razgovarali Vulin i Aleksić možda će i neki odnosi u opoziciji biti jasniji. Ko tu sa kim radi i sarađuje... Ovako je sve maglovito, ali svakako da nije baš uobičajeno da se jedan od vođa opozicije, iza leđa drugih, sastaje sa predstavnikom vlasti i to u drugoj zemlji - kaže izvor.
Posle ovih saznanja, novinari redakcije Alo! nisu uspeli da stupe u kontakt sa Miroslavom Aleksićem kako bi potvrdio ili demantovao navode izvora, a upit sa istim pitanjima je poslat i Aleksandru Vulinu, ali odgovor do objavljivanja teksta nije stigao.

https://www.alo.rs/vesti/politika/8...se-navodno-sastao-sa-aleksandrom-vulinom/vest

Haha, kada sam video ovu vest od režimskog Alo krenule teorije da mi se motaju po glavi. Dakle za vreme Banjske i priprema za nove izbore jel ovo treba da oblati Vulina ili Aleksića, pitanje je sad? :lol:

Dokaz da sem CIA-e i Mi6-a i sam MOSSAD upravlja nasom drzavom i politikom...

A dokaza je sve vise:

- Marketinski savetnici Vucica = Izraelci

- Nas sadasnji Ambasador u Americi, čuveni klaper Đurić, a koji je karijeru poceo kao CIA Otporaš..., je takođe imao "setovanje" u Izraelu pre rapidnog uspona u karijeri...

- Dijana Hrkalovic u epizodi nestanka iz javnosti je takodje nestala tada gde ? - pa u Izrael

- Vladika Jovan...koji je u Crkvu dosao iz spec jedinice...i koji sad koketira sa brojem pobijenih Srba u Jasnovcu...pak...ne koketira sa brojem ubijenih Jevreja ispred kojih takodje nastupa zastupajuci temu o Holokausti...oni su ga odredili...

- Na celo Zvezde (nacionalnog kluba ciji navijaci imaju kao "izlete u politiku") doveden Izraelac

- Sada takodje vec duze iz javnosti nestali Vulin je gde? = u Izraelu... Šatro posecuje Hriatov grob...
Misim...pricamo o ex JUL-ovcu i kumu Pink sataniste Žeksa...
Dakle nije on ni na kakvom hodocascu...jer to - vera - njega ni ne zanima...cak stavise u pitanju je kao i kum mu...verovatno satanista..., ako ga i zanima zanima u smislu da skrnavi...

E da...i gore pomenuti Vladika Jovan (koji je takodje na liniji sa Izraelom...) je inace radio inicijaciju Vulina prilikom njegovog prvog padobranskog skoka...kad su jednim padobranom zajedno skocili tj Vladikin djoka je bio na Vulinovoj guzi dok su u okultno ritualno simbolickom maniru fallin angela padali ka zemlji...

...

Ok...
Znaci rezimski medij namesta Vulina...🤔

E sad zasto...
Pa...moguce kao sto su svojevremeno namestali Nešu Slinu Stefanovica...

Dakle mozda se i Vulin diskretno otrgnuo sa lanca Vucicu...a pri tome je kao šatro kamuflazno pod sankCIAma Amerike...kao i Radojicic koji je ucestvovao u ovome CIA/Mi6/MOSSAD false flagu u Banjskoj...
A mozda mu i pakuju kofer iz BIA-e posle ove rezirane Banjske....

Inace...zanimljivo da Vulin je u vreme Banjske bio u Izraelu...a Vucic u Njujorku...
Ovaj šatro na Hristovom grobu...a Vucic šatro Srbovao u UN-u...
U sustini obojica su si radila alibi za Banjsku..

Dakle jasno odakle (CIA/Mi6/MOSSAD) je dosao false flag Banjska...

...

Ok...
Znaci rezimski medij namesta Vulina...🤔

E sad zasto...
Pa...moguce kao sto su svojevremeno namestali Nešu Slinu Stefanovica...

Dakle mozda se i Vulin diskretno otrgnuo sa lanca Vucicu...a pri tome je kao šatro kamuflazno pod sankCIAma Amerike...kao i Radojicic koji je ucestvovao u ovome CIA/Mi6/MOSSAD false flagu u Banjskoj...
A mozda mu i pakuju kofer iz BIA-e posle ove rezirane Banjske....

Inace...zanimljivo da Vulin je u vreme Banjske bio u Izraelu...a Vucic u Njujorku...
Ovaj šatro na Hristovom grobu...a Vucic šatro Srbovao u UN-u...
U sustini obojica su si radila alibi za Banjsku..

Dakle jasno odakle (CIA/Mi6/MOSSAD) je dosao false flag Banjska...

...
polako sta si zapenio...:mazi:doci ce neko. :cool:

... sasvim je jasno da među vođama opozicije odavno postoji međusobno nepoverenje, ...

Svašta !
Nije to nepoverenje, već što bi se neko borio bez da zna ko će ako se pobedi preuzeti vlast ?

Ko nas to pravi idiotoma i ubeđuje u neke čudne ideale, kao što je ovaj:
"Nije važno ko će posle doći na vlast, važno je da srušimo srpsku državu" ?!

Takav motiv mogu imati samo stranci, zar ne ?!

Dobro, i budale ...

Vazno je da se srusi nakaradni sistem, sistem nije drzava i da svi oni odgovaraju za propast Srbije i da se tek onda uspostavi novi sistem bez politicara, a to je monarhizam.

Mune, mnogo si u mraku.
Što se monarhije tiče, od toga smo pobegli glavom bez obzira i uleteli u zatvorski sistem, pardon - komunizam.

Ništa bre ne znaš, ali problem je što ne umaš ni da razmišljaš i izvlačiš korisne zaključke ...

Kao što vidiš, ne valja napuštati nešto, bez znanja u šta se ide !

Mune, mnogo si u mraku.
Što se monarhije tiče, od toga smo pobegli glavom bez obzira i uleteli u zatvorski sistem, pardon - komunizam.

Ništa bre ne znaš, ali problem je što ne umaš ni da razmišljaš i izvlačiš korisne zaključke ...

Kao što vidiš, ne valja napuštati nešto, bez znanja u šta se ide !
Korisne zakljucke , pa ne znam koje korisne zakljucke ili da zadrzimo ovog veleizdajnika ili da dodje ista bagra mada nema potrebe ni da dolazi ista bagra u drugom pakovanju jer nas je ovaj zakovao nacisto....moj zakljucak je ratosiljati se politicara i uvesti drugaciji sistem gde ce ako se bilo ko drzne da otima, prisvaja , izdaje biti najstrozije sankcionisan, to me podseca na Dusanov Zakonik :ceka: to ce da vazi i za onog koji nosi titulu vladara polagace racun narodu.

Korisne zakljucke , pa ne znam koje korisne zakljucke ili da zadrzimo ovog veleizdajnika ili da dodje ista bagra mada nema potrebe ni da dolazi ista bagra u drugom pakovanju jer nas je ovaj zakovao nacisto....moj zakljucak je ratosiljati se politicara i uvesti drugaciji sistem gde ce ako se bilo ko drzne da otima, prisvaja , izdaje biti najstrozije sankcionisan, to me podseca na Dusanov Zakonik :ceka: to ce da vazi i za onog koji nosi titulu vladara polagace racun narodu.

Ti bi na vlast doveo nekog diletanta, početnika, koji ne zna ni gde je wc u skupštini i koji je filozofski ostao u 13. veku kod Dušanovog zakonika ...

Taj, a i mi sa njim, bi prošao kao ovi naši "komandosi" u Banjskoj !

E moj Mune, moj Mune !

Ti bi na vlast doveo nekog diletanta, početnika, koji ne zna ni gde je wc u skupštini i koji je filozofski ostao u 13. veku kod Dušanovog zakonika ...

Taj, a i mi sa njim, bi prošao kao ovi naši "komandosi" u Banjskoj !

E moj Mune, moj Mune !
Apsolutno ne, odakle ti taj zakljucak?
Poenta je da i taj ko bi bio na vlasti takodje bi odgovarao ako nesto radi protiv interesa zemlje ili naroda.
Ako mislis na Karadjordjevice ja nigde nisam njih spominjao, ne mora to da bude ni kralj ali da bude neka vrsta monarhistickog sistema ali na demokratskim osnovama znaci ne da bude neki tiranin pa da radi sta hoce.

Apsolutno ne, odakle ti taj zakljucak?
Poenta je da i taj ko bi bio na vlasti takodje bi odgovarao ako nesto radi protiv interesa zemlje ili naroda.
Ako mislis na Karadjordjevice ja nigde nisam njih spominjao, ne mora to da bude ni kralj ali da bude neka vrsta monarhistickog sistema ali na demokratskim osnovama znaci ne da bude neki tiranin pa da radi sta hoce.

Prestani sa detinjarijama !

"Ja bih, u mojoj državi, svi bi se voleli, sve bi bilo cakum pakum, svi bi bili odgovorni ..."

Idi bre čoveče, pa prvačić realnije razmišlja od tebe !

E pa onda on može da bude predsednik Srbije.
Važno je samo da ne sarađuje sa srpskom državom, a sa izraelskom može !
Srpska država je trenutno samo Vučić, pošto je Vučić zarobio državu.
A Miroslav ALeksić je politički protivnik Vučića.
Zašto sarađivao sa "Srbijom" iza čije maske je Vučić?

Ne bih rekao da je to vredna stavka za CV.
ETo, Vučić i Dačić znaju gde se u Skupštiti serre, a gde jede.
I tako već 30 godina, pošto NIŠTA DRUGO U ŽIVOTU NISU RADILI.

Srpska država je trenutno samo Vučić, pošto je Vučić zarobio državu.
A Miroslav ALeksić je politički protivnik Vučića.
Zašto sarađivao sa "Srbijom" iza čije maske je Vučić?

Mnogo se koprcaš, a sve se više upetljavaš i sve ti je potrebniji JEDAN čovek koji rešava situaciju.

Još samo da shvatiš da je taj već na vlasti, te da gledaš kako da ga podržiš.

Nemaš ti pojma, jer si neiskusan ...
Јел?

Mnogo se koprcaš, a sve se više upetljavaš i sve ti je potrebniji JEDAN čovek koji rešava situaciju.

Još samo da shvatiš da je taj već na vlasti, te da gledaš kako da ga podržiš.

У ком углу ћеш чучнути и пригушено плакати кад падне Вучић?

Back