Orvel
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Evo otvaram vam temu za prepucavanje. Samo za vas dvojicu. Jedan je moj favorit. Pogodite koji?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije nesons?Orvel:Evo otvaram vam temu za prepucavanje. Samo za vas dvojicu. Jedan je moj favorit. Pogodite koji?
LePiaf:Da nije nesons?
Orvel:Evo otvaram vam temu za prepucavanje. Samo za vas dvojicu. Jedan je moj favorit. Pogodite koji?
Aleksej_BASO:Vidis li hemi sta nam rade, hoce da nas zavade!!!
HEMI 426:Ljudi, vi uopste ne shvatate dubinu sukoba! Nije u pitanju samo naseljski ""urbani seljak vs limanska pimp legenda"", nego je u pitanju borba izmedju mraka i svetla, izmedju kulture i primitivizma izmedju buducnosti i proslosti....
Stojim na megdanu, braneci ideale i ideju progresivnog modernizma, altruizma, filantropije, estetizma, hedonizma, urbane tradicije i kulture u najboljem smislu kao i grb, zastavu i himnu, velike, svete i nezavisne Limanske Drzave! Sa druge strane, ima protivnika koji je ipak samo prljavi varvar i koji ne moze ni da izgovori pola od onoga sto sam sad napisao... mislim, sta reci?!?!?!
seti se.........DOKONI UM:Ovaj internet duel me podseća na nešto već viđeno :???:
nesons:Ne znam koliko borilacke vestine mogu da se primene protiv UTOKE koju HEMI nosi ?
Ali valjda je Aleksej savladao vestinu MATRIXA , pa ce se snaci u borbi sa zrnima olova !?
HEMI 426:sreli se drty i bruce na ulici, u centru i harry potegne Magnum 44 a bruce pocne da bezi. harry ga stigne, satera u cosak i kaze:
Drty Harry " do you feeling lucky....punk!" BANG, BANG,BANG!
Bruce : kuku, lele, sad sam gotov....umirem! ( ali na kineskom )
Ne razumem te.Neva:Orvel, mislim da imas balvan u ocima!
Aleksej_BASO:Lada niva se potpisuje ...
Orvel:Posto sam zakazao internet duel, trebao bi biti nepristrastan. Medjutim, limanska krvca mi je provrela i zato kazem: Dirty Harry do it again. Kill the bastard.