Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Što će reći : ok je ubiti svakog ko digne glas protiv Putina?
Пази српски интереси су изнад руских и било чијих. Да је Путин одбранио КиМ и заштитио РС, па наравно да бисмо били против сваке руске опозиције, па чак и да руски народ гладује под Путином, чак и да је он нови Стаљин... али овако шта да радимо, осим што смо захвални Русима добровољцима и што нас је издала свака руска власт.

Putin PODRŽAVA džihadiste u Gazi ;)
A ako je Navaljni bio za smrtnu kaznu mogli su da ga streljaju, a ne džukački da ga truju
Putinovo podržavanje Hamasa je deklarativno i u skladu s trenutnom USA intervnecijom u Ukrajini.
Rusiji je Izrael važniji od šačice ljudoždera.

Nisu ga mogli streljati. Možda su mogli, u budućnosti, s Trumpom dogovoriti da mu se osigura smještaj u Guantanamu, ako je do klime.

No, eto nije izdržao....

1708168882905.png

I onda otiso onako otrovan u rusiju da kaze da su ga rysi otrovali.Lud covek sta reci..

Korisni idiot tacnije...
A Mi6 i CIA-u zabole za njegovu naivnost...
Njima propagandno i koristi da ode u Rusiju i jos bolje u zatvor i da ga tamo preko Neurolink Čipa ugase...

Neuralink: Kompanija Ilona Maska ugradila moždani čip u čoveka - „Telepatija će pomoći bolesnima"​

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-68138225.amp

...

Ma i meni puca jajce za Navaljnog. Nije ni bitno čemu se ti i ja radujemo.
Dobro je da se Rusija povinovala kineskoj sferi i glavni sukob SAD - Kina nikada neće nastupiti.

Ovo je u stvari već sukob Kine i SAD a preko malene Rusije. Tako su nekada SSSR i SAD ratovale preko Koreje, Vijetnama, Iraka, Afganistana. Sada Kina i SAD ratuju preko malih država. Rusije, Srbije, Sirije.
Ти живиш и немој видео игрица или паралелном свету. :)

Koju pažnju su mu posvećivali? U uređenim društvima kriminalce i bitange se posprema u zatvore. To samo u ex Jugi oni su krema društva.
Био је сасвим небитан. На робији је био због крађе и проневере.
И нико од дупебризника га није ни помињао, а сад га сви спомињу и жале.

Naravno, ali je prevelika koincidencija i najsumnjivija.
Дешава се. Нико не зна када ће да умре.

Али зар мислиш да је Путину у интересу сада да убије политичара који никакву озбиљну подршку у Русији нема, још је у затвору одакле никакву агитацију или штету Путину не може да нанесе??

Дешава се. Нико не зна када ће да умре.

Али зар мислиш да је Путину у интересу сада да убије политичара који никакву озбиљну подршку у Русији нема, још је у затвору одакле никакву агитацију или штету Путину не може да нанесе??

Pročitaj šta sam pre napisao.

А у развијеним западним демократијама убице нису психопате и не припадају криминалним клановима, већ неки фини и поштени људи.
Pa kako nisu? Samo sto su na zapadu na najvisi pozicijama i najbogatiji ljudi oni koji su skolovani, naucnici, inzinjeri, te oni dolaze tamo kvalitetom i radom...A najmocniji i najbogatiji kod nas i u Rusiji su kriminalci(trgovci,oligarsi), oni povezani sa sluzbom, i oni tu ne dolaze zbog skolovanja i rada...E oni odlucuju o sudbini gradjana,tu onaj ko smeta dobije metak...

Back