"Aleksandre Martinoviću, ja sam Anita Mančić. Nemam decu i sebe smatram neuspešnim čovekom, ali vi ste jadni, gadni, bedni, zli nečovek"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.271

„Aleksandre Martinoviću, ja sam Anita Mančić. Nemam decu i sebe smatram neuspešnim

čovekom, ali vi ste jadni, gadni, bedni, zli nečovek“

1688590203-collage-750x422.jpg

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović nedavno je izneo niz

uvreda na račun opozicije, a istom prilikom i uvredio brojne građane koji nemaju decu.

Martinović je tokom jučerašnje sednice ušao u sukob sa predstavnicima opozicije, te ih je

napao da nemaju pravo da budu zastupnici ni roditelja, a ni ubijene dece u školi „Vladislav

Ribnikar“.

Martinović je potom nastavio sa vređanjem opozicije navodeći da se „raduju što se desila

jedna takva nezapamćena tragedija“.

Burne reakcije izazvala njegova izjava kojom je direktno targetirao sve one koji se nisu

ostvarili u ulozi roditelja.

„Ja hranim troje dece, pa šta vi hoćete da kažete da samo vi imate i volite decu?

Hoćete da sada nabrajamo ko od vas niti je u braku niti ima decu, nego umesto dece

hrani kuče, mače i zlatnu ribicu ribicu. Kako vas bre nije sramota“, rekao je Martinović

na sednici.

Ovakva nedolična izjava jednog ministra tokom sednice izazvala je negativne komentare,

a mnoge ličnosti istupile i pružile podršku svima koji su na ovaj način prozvani.Među njima

je i dramska umetnica Anita Mančić, koja se godinama borila za potomstvo i o tome više

puta otvoreno govorila.

Pogledajte ovaj link i izjavu Anite Mančić na tweeter-u...

https://nova.rs/zabava/showbiz/alek...outube&utm_medium=social&utm_campaign=organic

„Aleksandre Martinoviću, ja sam Anita Mančić.
Do juče u parlamentu šljam, a danas se osećam mnogo gore.
Ja nemam decu, pokušavala sam pomoću veštačkih oplodnji da ih dobijem i nisam uspela.
Sebe smatram neuspešnim čovekom, ali vi ste jadni, gadni, bedni, zli nečovek.
Iako do juče nisam imala smisao života, danas ste mi ga dali, a to je da vas upoznam“, rekla je Anita.

:(:(:(

Poslednja izmena od moderatora:
Aleksandar Martinović sigurno u vezi sa nemanjem dece nije mislio na Anitu Mančić i nije mislio na one koji se trude da imaju decu nego je mislio na one koji su samoživi i neće obaveze koje dolaze sa decom. Samo je generalizovao. Nezahvalno je biti političar.

Aleksandar Martinović sigurno u vezi sa nemanjem dece nije mislio na Anitu Mančić i nije mislio na one koji se trude da imaju decu nego je mislio na one koji su samoživi i neće obaveze koje dolaze sa decom. Samo je generalizovao. Nezahvalno je biti političar.
Nije taj mislio nista, to je generalno njegovo najvece zivotno dostignuce.. :cool:

Koji su tvoji nazori da ga braniš?
Član si ili samo bot ?

Samo pitam,.. ono " sigurno" bode oči. A još znaš i šta tvoj ministar misli.. Javio ti je ?

Tema je politička, očigledno.

Modelsice kako ide motanje kablova u Surdulici?

Koji su tvoji nazori da ga braniš?
Član si ili samo bot ?

Samo pitam,.. ono " sigurno" bode oči. A još znaš i šta tvoj ministar misli.. Javio ti je ?

Tema je politička, očigledno.
Nema šanse da normalan čovek okrivljuje nekoga ko ide na vantelesnu oplodnju i na lečenje da bi dobio dete. Martinović nije malouman.

Nema šanse da normalan čovek okrivljuje nekoga ko ide na vantelesnu oplodnju i na lečenje da bi dobio dete. Martinović nije malouman.
Vidite ja malo njih iz vlasti smatram normalnim.
Normalni se ovde ne bave politikom...

Ali nisam to pitao... pogledajte gore ..

Vidite ja malo njih iz vlasti smatram normalnim.
Normalni se ovde ne bave politikom...
Ee to nam je osnovna greška.. potcenjivanje.. naročito ovako prljavih političara.. koji budu zlo...
Zato nam takvi i vladaju i sve su prljaviji .. a onda i mi sa njima ...
Jesam član, neaktivan 12 godina.

Jesam član, neaktivan 12 godina.
A zašto neaktivan?
Nisi dovoljno beskrupulozna ?

Pa eto kako nema šanse... Zašto se nije ogradio ?
A ne mislim da je malouman.. nego je zao i beskrupolazan političar.

Ovde pobeďuju najprljaviji.. jer im je , više oružja nadomak ruke i jezika.

Ispravni ljudi se bi ni setili svih tih prljavština , a kamoli njih koristili da ponize pošten svet, koji ovde lagano izumire.

Znas kako @Plant ko postane clan neke stranke a pogotovo vladajuce on dobije neki posao , ucenjen je poslom ko hoce da radi neki jaci posao on mora da plati par hiljada evra.
Nažalost znam..
i zašto moji najbolji učenici napuštaju ovu zemlju...

Nije mi jasno zašto ovde kada postoji pf Politika?
Zašto prljati umetnost?
Ovde je sve prljavo.. od prosvete gde direktor mora biti lojalan ili član,... do umetnosti, gde se osuđuju najbolji glumci..
I ako je već ova tema ispolitizovana da pitam :
Zašto je svaka vlast duža od jednog mandata, a da nije ispunila predizborna obećanja ?

Šta je to nama bitnije od date reči, od obeċanja? Nova obećanja ?
Prljavština ? Svaka je sve prljavija jer samo najprljavija pobeđuje..

Poslednja izmena:

Back