• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Aleksandar Vulin - Vuki odgovorio ambasadorki Nemačke "Ako ne sme da kaže istinu, ne treba ni da laže"

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
26.772

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je nemačkoj ambasadorki Anke Konrad, koja je rekla da se na Kosovu i Metohiji 1999. godine "razvijala užasna humanitarna katastrofa uz masovno kršenje ljudskih prava".​

- Kada je nemački ministar odbrane objavio da Srbija vrši masovna streljanja Šiptara na stadionu "FK Priština", u Prištini, izrečena je laž koja je uz laž o masakru u Račku poslužila kao opravdanje za početak agresije 19 zemalja NATO pakta na Srbiju. Poštovana ambasadorka Nemačke mogla je svoj mandat da započne izvinjenjem za izrečene laži o Srbiji, ali kada već nije tako počela, mogla je i da ne ponavlja laži o srpskoj agresiji na sopstvenu zemlju. Ako ne sme da kaže istinu, poštovana ambasadorka ne treba ni da laže - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin".

Anke Konrad je na pitanje kako je razumela poruku predsednika Vučića na Generalnoj skupštini UN da su mnoge zemlje koje se pozivaju na Povelju UN u slučaju Ukrajine, tu povelju prekršile u slučaju Srbije i da li postoje dvostruki standardi u ovom slučaju, Konradova je odgovorila da su to "dve potpuno različite polazne situacije".
- Od 24. februara Rusija masovno krši Povelju UN i vodi rat protiv nacije sa više od 40 miliona ljudi koja ni na jedan način nije ugrozila Rusiju. Situacija je 1998. i 1999. godine bila potpuno drugačija. Nedvosmisleno je utvrđeno da je situacija na Kosovu predstavljala ozbiljnu pretnju miru i bezbednosti u regionu, da je praćena užasnom humanitarnom katastrofom i masovnim kršenjima ljudskih prava - rekla je Konradova.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...e-konrad-ambasadorka-nemacke-aleksandar-vulin
Da li ce Vulin izbaciti nemacku ambasadaroku iz Srbije zbog ovoga ?
:think:
24437959959c3b21b59f91928504044_v4big.jpg

dc3d68e1bae0a77b6e19-aleksandar-vulin.jpeg

1635104642-Screenshot_4-750x439.jpg
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.