Aleksandar Vučić: Sa ove 3 posledice odmah bi se suočili ako odbijemo plan

Poruka
20.199
3327704-whatsapp-image-20230123-at-8-41-11-pm-1-ls-s.jpg


Srbija odmah gubi bezvizni režim! Vučić: 3 trenutne posledice ako Srbija ne prihvati plan velike petorke

Srbija je suočena sa 3 ozbiljne posledice ako je prihvati plan, obelodanio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju naciji.

U drugoj rečenici "velike petorke" saopšteno je: "morate da prihvatite ovaj plan, a ako ne prihvatite novi pregovarački okvir za put ka Evropi" suočićete se:

Pod 1 - sa prekidom evropskih integracija i ukidanjem bezviznog režima.

Pod 2 - sa zaustavljanjem i povlačenjem investicija.

Pod 3 - Sa sveobuhvatnim merama u ekonomskom i političkom smislu koje će naneti veliku štetu Republici Srbiji - kazao je on.


Celokupno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića pročitajte OVDE.

Vučić je istakao je izneo plan i šta može da se radi, a pod jedan je da Srbija mora da nastavi svoj evropski put.


- Bili bismo ekonomski i politički izgubljeni bez evropskog puta. A da smo bez toga, ne bih pristao da vodim zemlju. Naš plan je da radimo mnogo više i jače. Da radimo na reformama našeg pravnog sistema. Da u svemu pokušamo da budemo najbolji. Sutra imamo sednicu saveta za BDP. Moramo da u svemu budemo najbolji, kao što smo prošle godine 63 odsto investicija privukli, od celog Zapadnog balkana - rekao je Vučić i dodao:

- Ljudi ne treba da brinu, ništa nismo potpisali, nigde nema ni paraf. Ja ću narednih dana pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa u Narodnu skupštinu koji žele da čuju, i obavestiću ih kako je sve teklo, šta su namere. Tražićemo značajniju ulogu parlamenta i vlade, to je važno. Ja uvek obaveštavam, i saslušam mišljenje SPC i verskih zajedenica. Pred nama je težak period, i biće potrebno više truda, rada i energije, da bismo sve mogli na najbolji mogući način - dodao je.

(Kurir.rs)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4094016/srbija-odmah-gubi-bezvizni-rezim-vucic-o-pretnjama
_____________________________

Drugim rečima,Aleksandar Vučić traži od naroda i parlamenta 'dozvolu' tj. 'zeleno svetlo' da uradi ono što je naumio i zbog čega je doveden na vlast,a to je da stavi potpis na pomenuti dokument. 🤬

Praktično on ovim priznaje da je vlast SNS-a sa 700.000 i kusur članova parazitska,jer ne ume samostalno da vodi srpsku privredu i podiže BDP bez stranih investicija. Pa gospodine predsedniče, to je bilo očekivano od tebe, ti prvi NEMAŠ NI DAN RADNOG STAŽA U STRUCI, a i ono što ti je upisano u radnu knjižicu van struke je upitno. Šta tek reći za ostatak tvoje kriminalne klike ! 💋


Sve 3 mere su protiv njegove mafije...
Tako da...
ODBIJAMO ULTIMATUM I PREDAJU KOSOVA !!!


...
 

S1MCRO

Elita
Poruka
15.676
Smeješ se na to što od 700.000 članova SNS ne može da se nađe ijedan stručnjak sa bilo kog fakulteta u bilo kojoj oblasti koji bi organizovao srpsku privredu i postavio je na zdrave noge ? Bez ili sa minimalnim udelom stranih investicija?

I ja isto!!! 🤣
Ne, smejem se tvojem uverenju da srpska privreda može da se razvija ''sopstvenim snagama''. Pa od te ideje su odustali čak i Bajatović i Šešelj.
 

Top